Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ποια διάσημη star συνεχίζει να μην αποχωρίζεται το μαξιλάρι της;


Ποια διάσημη star συνεχίζει να μην αποχωρίζεται το μαξιλάρι της;

Το μαξιλάρι έχει γίνει το νούμερο ένα αξεσουάρ της.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood και πλέον όχι μόνο δεν το κρύβουν αλλά το δείχνουν και με άνεση στην καθημερινότητά τους. Τέτοια είναι μάλιστα η χαρά τους που έχουν αρχίσει και αγνοούν ακόμα και τους φωτογραφικούς φακούς που καιροφυλακτούν για ένα πολύτιμο ενσταντανέ.

Αυτή τη φορά, η Serena του Gossip Girl εθεάθη να βγαίνει από το διαμέρισμα του αγαπημένου της Ryan Reynolds, κρατώντας αγκαλιά το μαξιλάρι της. To διάσημο κορίτσι που περνάει το χρόνο του ανάμεσα στο σπίτι του καλού της στη Βοστόνη και στη Νέα Υόρκη όχι μόνο δε δίστασε να κυκλοφορήσει στους δρόμους αγκαλιά με το μαξιλάρι της, αλλά μπήκε και στο μετρό κρατώντας το σφιχτά στο χέρι μαζί με την τεράστια chanel τσάντα της.

Εάν ξαναθυμηθούμε τις καλοκαιρινές της περιπλανήσεις και τις φωτογραφίες της στο αεροδρόμιο του Los Angeles να περπατάει αγκαλιά ξανά με το μαξιλάρι της, θα μπορούσαμε να πούμε πως το διάσημο κορίτσι, είτε έχει δύσκολο ύπνο, είτε έχει εμμονή με το μαξιλάρι της, είτε πάλι κοιμάται όρθια. Τα συμπεράσματα δικά σας!
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: