Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι ΜΕΛΙSSES στα περίπτερα!


Από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου


Από αυτή την Πέμπτη ο νέος δίσκος του super stylish συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, με τίτλο "ΑΚΟΥ" θα βρίσκεται πιο κοντά στους θαυμαστές του, αφού θα μπορούν να το βρουν -εκτός από τα δισκοπωλεία- και στα περίπτερα όλης της χώρας.

Η επιτυχία και η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη, που έπρεπε με κάποιον τρόπο οι MEΛΙSSES να «πετάξουν» παντού! Έτσι έγινε! Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο πρώτο τους άλμπουμ «ΜΥSTIKO», που περιλάμβανε τις μεγάλες επιτυχίες "Κρυφά", "Επικίνδυνα Φιλιά", "Lonely Heart" και "Κινέζος", το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει με το καινούργιο άλμπουμ «ΑΚΟΥ», με ανανεωμένη εικόνα και πιο ώριμο ήχο και στίχο.
Τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα κομμάτια που περιέχονται στο «ΑΚΟΥ» υπογράφουν οι MEΛΙSSES, ενώ στο άλμπουμ, εκτός από το πρώτο single «Σαν Σκιά» που έχει ήδη γίνει τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία, θα βρεις το αγαπημένο τραγούδι του περασμένου καλοκαιριού με την Ήβη Αδάμου, «Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά».

Info: Το «ΑΚΟΥ» κυκλοφορεί από την Universal Music στα περίπτερα όλης της χώρας, μόνο με 9,90 ευρώ και δώρο μεγάλη αφίσα.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: