Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το επόμενο Rockwave Festival


Η ιστορική επιστροφή των θρυλικών Black Sabbath είναι η έκπληξη του Rockwave Festival, την Κυριακή 1 Ιούλιου του 2012, στο Terra Vibe Park. Οι Machine Head, Paradise Lost, Planet Of Zeus και Lucky Funeral θα συμπληρώσουν την -αφιερωμένη στους λάτρεις του πραγματικού ροκ- βραδιά.


Μετά την επανασύνδεση της δεκαετίας, οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση που αποτελείται από τους: Ozzy Osbourne (φωνή), Tony Iommi (κιθάρα), Geezer Butler (μπάσο) και Bill Ward (ντραμς), δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners, στα διασημότερα και μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ του 2012.
Το συγκρότημα που επινόησε και διέδωσε τη heavy metal μουσική, έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως. Με το αρχικό και πιο πετυχημένο του σχήμα, ηχογραφεί αυτήν την εποχή -μετά από 33 ολόκληρα χρόνια και με παραγωγό τον θρυλικό Rick Rubin- το πρώτο studio album του, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2012.
Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει από τη Μόσχα και θα συνεχίσει ακόμα και σε χώρες, όπου δεν έχουν παίξει ποτέ πριν ή σε άλλες που έχουν να επισκεφθούν περισσότερες από τρεις δεκαετίες.


Οι Machine Head και η new metal μουσική τους επιστρέφουν στην Ελλάδα, με το καλύτερο ίσως album του 2011, «Unto the Locust» και τις οργιώδεις κιθάρες τους.
Paradise Lost
Οι Paradise Lost επανέρχονται δριμύτεροι στη χώρα μας, με τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους «Tragic Idol», για να αποδείξουν για μια ακόμη φορά με πόση μαεστρία δένουν την μελαγχολική ατμόσφαιρα με τον δυνατό και σκληρό ήχο.
Οι Planet Of Zeus, τα τελευταία χρόνια έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θεωρούνται -από πολλούς- το επόμενο μεγάλο συγκρότημα.
Οι Lucky Funeral συνδυάζουν ένα κράμα επιρροών από metal, grunge και sludge και έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο full length album. Έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 120 live εμφανίσεις μέσα σε τέσσερα χρόνια ζωής και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.
Πληροφορίες: Terra Vibe Park, 37ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Μαλακάσα, www.rockwavefestival.gr . Η προπώληση εισιτηρίων για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 έχει ξεκινήσει από τις 14 Δεκεμβρίου. Tιμή εισιτηρίων: πρώτα 3.000: 45 ευρώ, επόμενα 3.000: 50 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους: 58 ευρώ. Ταμείο: 65 ευρώ. Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, Αθήνα (εντός της στοάς), 210 3608 366, στοwww.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr .

Πηγη
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: