Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ζλάτα: Το κορίτσι-λάστιχο (pics)


Μήπως έχετε βαρεθεί τα κλασικά ημερολόγια που κυκλοφορούν κάθε χρόνο τέτοια εποχή; Μήπως θέλετε κάτι διαφορετικό αλλά και σέξι;

Τότε δεν έχετε παρά να αγοράσετε το ημερολόγιο της Ζλάτα, της 25χρονης Ρωσίδας γυμνάστριας που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στην Ευρώπη επιδεικνύοντας...την ελαστικότητά της.



Το κορίτσι-λάστιχο που γεννήθηκε στη Ρωσία και ζει πλέον στη Γερμανία κατάφερε να αποκτήσει μεγάλο κοινό στη Βρετανία όταν άρχισε να επιδεικνύει τις μοναδικές της ικανότητες μπροστά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αλλά και στη Βουλή των Λόρδων.




Η μικροσκοπική ξανθιά ανακάλυψε το ταλέντο της σε ηλικία τεσσάρων ετών και από τότε μέχρι σήμερα πραγματοποιεί παραστάσεις σ΄ολόκληρο τον κόσμο. Μόλις πριν από λίγους μήνες κατάφερε να μπει στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες καθώς έσπασε τρία μπαλόνια μέσα σε 12 δευτερόλεπτα αποκλειστικά και μόνο με τη μέση της! Την οποία καταφέρνει να λυγίζει τόσο ώστε να κάνει ορθή γωνία με τα πόδια της.



Φέτος η Ζλάτα φωτογραφήθηκε για ένα ημερολόγιο στο οποίο μπορούν όλοι να θαυμάσουν την...ελαστικότητά της. Με μαύρα εσώρουχα, ποδιά αλλά και καυτά σόρτς η 25χρονη γυμνάστρια μεταμορφώνεται σε πολλά πρόσωπα χαρίζοντας μία άλλη προοπτική...στους 12 μήνες του χρόνου.


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: