Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά ο τελευταίος γελάει καλύτερα (pics)


Τελικά ο τελευταίος γελάει καλύτερα
«Πήρε το αίμα της» πίσω η Rosie Huntington-Whiteley


Το απίστευτο κορμί της Elle MacPherson είναι αυτό που της είχε χαρίσει το παρατσούκλι «Το σώμα». Φαίνεται όμως ότι τελευταία κυκλοφορεί ένα άλλο «Σώμα» που κάνει τους άντρες να παραληρούν. Ο λόγος για την 24χρονη Βρετανίδα Rosie Huntington-Whiteley που φωτογραφήθηκε με μαγιό για το περιοδικό «Harper's Bazaar».

Και μπορεί η Rosie να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας, όταν όμως έκανε το ξεκίνημα της δεν ήταν και τόσο ευπρόσδεκτη. Όπως δηλώνει σε συνέντευξη της στο περιοδικό: «Όταν πρωτοήρθα στο Λος Άντζελες, το μόνο πράγμα που άκουγα ήταν “αγάπη μου πρέπει να αλλάξεις αυτό.. τα μαλλιά σου είναι έτσι, τα πόδια σου αλλιώς, δεν κάνεις γι’ αυτό, γιατί φοράς αυτά τα ρούχα…”Συνεχώς το μόνο που δεχόμουν ήταν κριτική.

Κοιτάζοντας πίσω παραδέχομαι ότι ήμουν απλώς χαριτωμένη ενώ όλες οι άλλες κοπέλες ήταν πολύ κομψές και προσεγμένες. Αντιθέτως εγώ μπορεί να καθόμουν στα παρασκήνια και να έπινα καμία μπίρα. Μπορεί με αυτό να μην υπάρχει πρόβλημα στη Βρετανία, στην Αμερική όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Τελικά, η Rosie μεταμορφώθηκε κλείνοντας τα στόματα όλων όσοι βιάστηκαν να την κριτικάρουν.







Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: