Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μια αλoιφή για το ψωμί με άρωμα Ελλάδας


Μια αλoιφή για το ψωμί με άρωμα Ελλάδας

Ντιπ φέτας με ούζο


Εκτέλεση

Αφήνουμε τη φέτα σε παγωμένο νερό μέσα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Στη συνέχεια την τρίβουμε και την ρίχνουμε στο μίξερ.

Χτυπάμε μαζί με το λάδι που προσθέτουμε σταδιακά μέχρι να γίνει αλοιφή.

Προσθέτουμε το ούζο, το πιπέρι και χτυπάμε και πάλι.

Αφήνουμε για δύο ώρες το μείγμα στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.


Υλικά

400 γραμμάρια σκληρή φέτα

1 κουταλιά της σούπας ούζο

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Λίγο πιπέρι
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: