Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταία εμφάνιση της Microsoft στην CES


Τελευταία εμφάνιση της Microsoft στην CES
Θα ακολουθήσει και αυτή τον δρόμο που χάραξε η Apple

Η Microsoft Corp αποσύρεται από το Διεθνές Consumer Electronics Show, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Αμερική. Θα ακολουθήσει και αυτή τον δρόμο που χάραξε η Apple, υποστηρίζοντας ότι προτιμά να διοργανώνει μόνη της τις διάφορες εκδηλώσεις, όταν και όποτε επιθυμεί εκείνη και κρίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει τα προϊόντα της.

Η Microsoft δήλωσε, έτσι, ότι η επόμενη επίδειξη, που θα διεξαχθεί 9 με 12 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, θα αποτελέσει και την τελευταία της εμφάνιση. Ο Bill Gates ο ιδρυτής της εταιρείας παρέδιδε τις εναρκτήριες ομιλίες για 11 συνεχόμενα χρόνια, ενώ ο τρέχον CEO, Steve Ballmer, συνέχισε την παράδοση για τα τρία τελευταία show και τον επόμενο μήνα θα δώσει και την τελευταία ομιλία.

Η εταιρεία λογισμικού αποτελούσε έναν από τους μεγαλύτερους αμερικανούς υποστηρικτές της ετήσιας εκδήλωσης που συγκέντρωσε περίπου 150.000 άτομα φέτος. Αρχικά το ενδιαφέρον της έκθεσης περιστρεφόταν γύρω από living-room electronics, όμως, μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εκθέσεις στις ΗΠΑ, όταν πήρε την θέση της Comdex, όταν εκείνη κατέρρευσε.

Η Microsoft, ωστόσο, τόνισε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την CES ως ένα μέρος για να επικοινωνεί με τους πελάτες της, όμως δεν θα διαθέτει πλέον περίπτερο μιας και χρονικά δεν θα συμπίπτει με τις ημερομηνίες που η ίδια θεωρεί ότι είναι καλύτερο να παρουσιάσει τα νέα της καινοτόμα προϊόντα.

Στο επερχόμενο, παρόλα αυτά, event, ο Steve Ballmer έχει προγραμματιστεί να μιλήσει για το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8, το οποίο από τη στιγμή που δεν αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους, δεν θα επιδειχθεί σε κάποια πραγματικά Windows 8 μηχανήματα.

Η τελευταία συμμετοχή της Apple σε έκθεση ήταν το Macworld Conference & Expo 2009 και έκτοτε διοργανώνει τα δικά της event για την παρουσίαση των προϊόντων της.

Η Consumer Electronics Association, η οποία διοργανώνει την CES, δήλωσε ότι μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Microsoft, πληθώρα εταιρειών έχουν καταθέσει αιτήσεις για να νοικιάσουν το κενό που άφησε η εταιρεία.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: