Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Οι ήρωες των σειρών του MEGA παίζουν για καλό σκοπό


Οι ήρωες των σειρών του MEGA παίζουν για καλό σκοπό
Οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του Mega βοηθούν για καλό σκοπό. Από τις 22 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, το MEGA, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
"MEGAΜαζί", θα προβάλει μια ειδικά σχεδιασμένη κοινωνική καμπάνια με συντελεστές των σειρών "Πίσω στο Σπίτι" και "Με λένε Βαγγέλη".
Η καμπάνια υποστηρίζει τις ανάγκες της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου" για φάρμακα και ιατρικό υλικό στην Ελλάδα.
Πρωταγωνιστές των σποτ είναι οι Μαρία Καβογιάννη και Θανάσης Τσαλταμπάσης αλλά και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μάκης Παπαδημητρίου των επιτυχημένων σειρών του MEGA "Πίσω στο Σπίτι" και "Με λένε Βαγγέλη".
Οι ηθοποιοί μέσα σε 30'' ενημερώνουν το κοινό ότι, με την αποστολή στο 19059 ενός sms συνολικού κόστους 1,23€, βοηθούν τους "Γιατρούς του Κόσμου" να προμηθευτούν φαρμακευτικό υλικό για όσους συμπολίτες μας, λόγω κρίσης, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα ιατρικά τους έξοδα.
Τα δύο τηλεοπτικά σποτ προτρέπουν τους συμπολίτες μας να συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των πολυιατρείων της οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου" στην Αθήνα, στο Πέραμα, στη Θεσσαλονίκη και στα Χανιά.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: