Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μουσικά αφιερώματα στο εορταστικό πρόγραμμα του MEGA


Μουσικά αφιερώματα στο εορταστικό πρόγραμμα του MEGA
Με αρκετά μουσικά αφιερώματατο επέλεξε το MEGA να εμπλουτίσει το εορταστικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Ο βραβευμένος με Γκράμι και θρύλος της τζαζ Tony Bennett παρέα με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στο μουσικό πρόγραμμα «Tony Bennett: Duets» που μεταδίδεται στις 23.40. Θα παρακολουθήσουμε live ηχογραφήσεις στο στούντιο, του 85χρονου τραγουδιστή με την Lady Gaga και την Aretha Franklin αλλά και την Amy Winehouse, στην τελευταία της ηχογράφηση.
Η βελούδινη φωνή του Φρανκ Σινάτρα θα μας κρατήσει συντροφιά με ορισμένα από τα ωραιότερα τραγούδια που ερμήνευσε «η Φωνή», όπως τον αποκαλούσαν οι θαυμαστές του, στο μουσικό αφιέρωμα «Frank Sinatra Sings» που μεταδίδεται στις 00.30.
Στη 01.45 στο μουσικό πρόγραμμα «Μια βραδιά με τη Νατάσσα» (Ε) η Νατάσα Θεοδωρίδου, υποδέχεται τους φίλους της με ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα. Επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Ο Χρήστος Νέζος μας υπόσχεται μαγικά Χριστούγεννα στο μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα, στις 12.40, με τη μουσική συντροφιά του Κώστα Μαρτάκη.
Στις 18.00, δείτε το μουσικό πρόγραμμα «Shakira: Live from Paris», την special live συναυλία της Κολομβιανής τραγουδίστριας, που γυρίστηκε στο Palais de Bercy, του Παρισιού στην Γαλλία.
Στις 02.30 η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι φίλοι της και «συνοδοιπόροι» στη γοητευτική περιπέτεια της μελωδίας, Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Imam Baildi, μας χαρίζουν τραγούδια που αγαπήσαμε, στο μουσικό πρόγραμμα «Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είπα στους φίλους μου» (Ε).

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Στις 23.50 δείτε το πιο σύγχρονο κλασσικό παγκόσμιο group, «IL DIVO», το κουαρτέτο τενόρων που έχει χαρακτηριστεί ως φαινόμενο –Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller και Urs Buhler– στην sold out συναυλία που έδωσαν στο Λονδίνο, μέσα στο 2011. «IL DIVO: Live in London».

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Στις 00.15 στο μουσικό αφιέρωμα «"Πυξ Λαξ": Ήμουν κι εγώ εκεί» φιλοξενούνται αποσπάσματα από συναυλίες που έδωσε το μουσικό συγκρότημα στο ΟΑΚΑ και στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
«Pink Floyd: Miscellany 1967-2005» είναι ο τίτλος του μουσικού αφιερώματος που μεταδίδεται στις 00.45 και περιλαμβάνει σπάνια βίντεο από εμφανίσεις του βρετανικού μουσικού συγκροτήματος που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της ροκ μουσικής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Στη 01.15 στο μουσικό αφιέρωμα «Kasabian: Live in Dublin», δείτε τη μεγαλύτερη ροκ μπάντα της Αγγλίας στη sold out συναυλία που έδωσαν στο Δουβλίνο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
O Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας και ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, σε μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση στο μουσικό πρόγραμμα «Διαόλου Kάλτσες» που μεταδίδεται στις 00.15.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: