Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Lottie Moss: μοντέλο στα δεκατρία με όνομα βαρύ σαν ιστορία



Από το επίθετο και την αψεγάδιαστη ομορφιά καταλαβαίνεις φυσικά για ποια μιλάμε. Η μικρή αδελφή της Kate Moss άρχισε να "φλερτάρει" με το μόντελινγκ και το μεγάλο ερώτημα γεννάται: θα αφήσει επάξια αντικαταστάτρια στη θέση της η, κατά τον Mario Testino, "There is only one Kate in London;".


Κάποιες φορές τα κλισέ τύπου "Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", "είναι θέμα DNA" και τα συναφή, δε μπορείς να τα αποφύγεις. Διότι, μόνο εξαιτίας ενός τραγικού λάθους της φύσης, η ετεροθαλής αδελφή της Kate Moss θα περνούσε απαρατήρητη. Μέσα στο ρομαντικό boho, νέο-hippy λευκό φόρεμα και το στεφάνι από λουλούδια στα κατάξανθα μαλλιά της, η 13χρονη Charlotte, κατά κόσμον "Lottie", έκλεψε την παράσταση στον γάμο της αδελφής της με τον Jamie Hince τον περασμένο Ιούλιο στο Cotswold της Βρετανίας.
 
Αμήχανη και ντροπαλή, η "άγουρη" δεσποινίς Moss ξεπρόβαλλε ως το πιο ψηλό από τα 12 παρανυφάκια της γαμήλιας τελετής και αυτό ήταν αρκετό για να τη "σταμπάρουν" τα λαγωνικά του μόντελινγκ.
Τέσσερις μήνες μετά, η πανέμορφη έφηβη με τα ψηλά ζυγωματικά, την πορσελάνινη επιδερμίδα και την καλλίγραμμη μύτη ποζάρει στον φακό του Andrea Carter Bowman για μια δοκιμαστική φωτογράφιση την οποία οργάνωσε η Sarah Doukas του πρακτορείου Storm.
 
Πρόκειται για την ίδια κυνηγό νέων μοντέλων που "ψάρεψε"» την Kate Moss στο αεροδρόμιο JFK το 1988 σε ηλικία 14 ετών. Για το 37χρονο πλέον σούπερ μόντελ τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Για τη μικρή Lottie, ωστόσο, τώρα ανοίγεται μπροστά της ο θαυμαστός κόσμος του μόντελινγκ και τα πρώτα δείγματα στόφας και ταλέντου δεν τα  λες και άσχημα.
 
 
Οι πρώτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τη σχεδόν εύθραυστη φιγούρα της Lottie να ποζάρει συνεσταλμένα αλλά και με μια δόση περίεργης σεξουαλικής αθωότητας-σας θυμίζει κάποια;- κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
 
Ας μην προτρέξουμε όμως άσκοπα. Είναι νωρίς ακόμα για να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Το αποτέλεσμα, είναι η αλήθεια, μας αρέσει πολύ. Ως εκεί.
 
Παρά, λοιπόν, τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το ντεμπούτο της Moss no. 2, ο πατέρας των κοριτσιών Peter Moss, ισχυρίζεται ότι δε θέλει η μικρή του κόρη να ξεκινήσει τα σούρτα φέρτα στα διεθνή catwalks μέχρι η μικρή του κόρη να γίνει 14 ετών, τότε δηλαδή που και η πρωτότοκη Kate έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας.     
 
Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη που είναι τα γενέθλια της μικροκαμωμένης Lottie και σε περίπτωση που τη δείτε να ποζάρει στη Vogue για τον Mario Testino, μην εκπλαγείτε.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: