Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις για ένα εορταστικό look


Είναι ξεκάθαρο ότι φέτος η μόδα, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στην ομορφιά, προστάζει «class».


Η ροκ αισθητική που κυρίευσε για αρκετές σεζόν, έδωσε τη θέση της στην απόλυτη θηλυκότητα. Φέτος το χειμώνα, οι γιορτινές σας εμφανίσεις θα πρέπει να είναι εμπνευσμένες από το παρελθόν, σε μία εποχή που οι γυναίκες μάθαιναν να είναι κοκέτες και αληθινές κυρίες από μικρές.

Για τις εμφανίσεις των γιορτών διαλέξτε οπωσδήποτε ένα «classy» μακιγιάζ αλλά και αντίστοιχο χτένισμα. Το βρετανικό τεύχος του «Vogue» σας δίνει ορισμένες ιδέες μέσα από εμφανίσεις διάσημων κυριών, τις οποίες μπορείτε να κλέψετε για το δικό σας look.

Dita Von Teese: Η Dita έχει ένα ρετρό στιλ που της χαρίζει αμέσως «class». Αν έχετε κοντά μαλλιά, μπορείτε να κάνετε μία wavy κόμμωση. Είναι αδιαμφισβήτητα πολύ θηλυκό!

Maria Menounos: Η Maria Menounos επέλεξε ένα κλασικό look με όγκο στα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν είναι η κατεξοχήν κλασική απόχρωση για τα χείλη. Αν το επιλέξετε μην ξεχάσετε το περίγραμμα.

Taylor Swift: Η Taylor Swift, παρά το νεαρό της ηλικίας της ξέρει πώς να είναι «classy». Η πλάγια φράντζα είναι πολύ κομψή αλλά και η τραβηγμένη γραμμή με το eyeliner που δίνει μία τσαχπινιά στην εμφάνιση.

Katherine Heighl: Η ηθοποιός, Katherine Heighl έκανε ένα χαμηλό σινιόν και το στόλισε με ένα πολύ λαμπερό αξεσουάρ. Αυτή είναι μία φοβερή ιδέα για Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση, καθώς οι γιορτές είναι από μόνες τους «glamorous».

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: