Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το νέο LG Magic Remote φέρνει τη «μαγεία»


Το νέο LG Magic Remote φέρνει τη «μαγεία»
To μοντέλο του περασμένου έτους επέτρεπε πλοήγηση σε οποιαδήποτε LG Smart TV του 2011, η οποία έφερε πολλές ομοιότητες με τον τρόπο χρήσης ενός Wii.
Η ανανέωση του LG Magic Remote φέρνει έναν νέο εργονομικό σχεδιασμό και προσθέτει μια υπηρεσία αναγνώρισης φωνής για την εισαγωγή κειμένου, έναν τροχό κύλισης και τη δυνατότητα πλοήγησης με... «μαγικές χειρονομίες».

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σε τι ακριβώς πραγματώνονται αυτές οι «μαγικές» χειρονομίες, ωστόσο ένα από τα παραδείγματα που δίνει η εταιρεία είναι ότι με τη νοητή δημιουργία ενός «V» με το τηλεχειριστήριο, θα εμφανίζεται μία λίστα με τα πιο πρόσφατα προβεβλημένα βίντεο.

Το remote θα διαθέτει και ένα νέο 3D κουμπί με το οποίο θα ενεργοποιείται η ψηφιακή μετατροπή μέσω λογισμικού 2D εικόνας σε 3D.

Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι το κατά πόσο το νέο Magic θα είναι συμβατό με τα προηγούμενα μοντέλα τηλεοράσεων. Η LG, αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμο κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, οπότε αναμένουμε να το δούμε να παρουσιάζεται στην CES του Ιανουαρίου.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: