Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο ξανθός άγγελος «ξαναχτυπά» Kate… και να καίει! (vids & pics)


Ο ρόλος της ως σέξι καλόγρια στη ταινία «Τρίο Στούτζες» που θα βγει την Άνοιξη στην μεγάλη οθόνη, φέρνει ξανά την Kate Upton στο προσκήνιο για… ευνόητους λόγους!


Ο «άγγελος» της Victoria Secret ανάβει φωτιές στη νέα κωμωδία και τις τελευταίες ώρες και οι φωτογραφίες της καυτής καλόγριας, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Η Kate γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών και η χυμώδεις καμπύλες της την ανέδειξαν γυναίκα της χρονιάς και.. αγαπημένη εκατομμυρίων αντρών ανά τον κόσμο!

Και μπορεί η πληθωρική σιλουέτα της να διαφέρει κατά πολύ από εκείνη άλλων καυτών συναδέλφων της, φαίνεται όμως πως για την Kate, μόνο πρόβλημα δεν ήταν αφού σε δύο μόλις χρόνια κατάφερε να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο και να κλείσει δεκάδες δουλειές.

Όσον αφορά στα προσωπικά της… αυτά παραμένουν ακόμα μυστήριο. Η ίδια δηλώνει ελέυθερη και η αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε δει με κάποιον στο πλευρό της. Η Kate διέυψευσε μάλιστα πριν από λίγο καιρό τις φήμες που την ήθελαν στο πλευρό του τραγουδιστή Kanye West.








Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: