Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Hot mamas… κι όποιος αντέξει (pics)


Είναι μαμάδες, αλλά είναι και οι πιο σέξι γυναίκες. Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πώς μετά τη μητρότητα έχασαν όλα τα κιλά και έγιναν,
ίσως και καλύτερες από πριν, αλλά και πώς βρίσκουν τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Χωρίς αμφιβολία, αξίζουν συγχαρητήρια. Τυχεροί οι άντρες τους αλλά και τα παιδιά τους.

Ο λόγος για τις κυρίες: Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Cindy Crawford, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Elizabeth Banks, Jessica Alba, Sarah Shahi που έχουν φωτογραφηθεί στο περιοδικό «GQ» με τα απολύτως απαραίτητα …«κόβοντας»την ανάσα.



Το μοντέλο και άγγελος της Victoria’s Secret κατάφερε να γοητευτεί από τον star του Hollywood, Orlando Bloom, και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Flynn, που είναι ενός έτους. 



Η 31χρονη βραζιλιάνα θεά, Gisele Bündchen και ο σύζυγός της Tom Brady έχουν φέρει στο κόσμο, εδώ και δυο χρόνια περίπου, ένα γλυκύτατο αγοράκι που ακούει στο όνομα Benjamin. 



Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Οι φήμες και οι φωτογραφίες θέλουν τη δεκάχρονη κόρη της αγέραστης Cindy Crawford, Kaia,  να της μοιάζει μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ.


Και άλλος άγγελος που δεν αντιστάθηκε στο χτύπημα του βιολογικού ρολογιού είναι η Adriana Lima, που εδώ και δυο χρόνια είναι μια χαρωπή μαμά, ενός γλυκύτατου κοριτσιού εν ονόματι Valentina.



Σε ένα μήνα και κάτι το supermodel Doutzen Kroes, κλείνει ένα χρόνο μητρότητας και από τότε δείχνει να το απολαμβάνει όλο και πιο πολύ. Ο γιος της, Phyllon, γεννήθηκε στο Amsterdam ολοκληρώνοντας το γάμο της πανέμορφης Doutzen και του συζύγου της Sunnery James.




Ευλογία για την Elizabeth Banks και για το σύζυγό της Max είναι ο μικρούλης Felix που ήρθε στη ζωή με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. 



Όχι ένα, αλλά δυο πανέμορφα κοριτσάκια, έφερε στο κόσμο η πάντα σικάτη Jessica Alba. Η Honor, 3 ετών, και η πολύ μικρούλα Haven έχουν κρατήσει τη μαμά τους πίσω από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν την επηρεάζει από το να είναι πάντα σέξι και μέσα στη μόδα.



Είχε αποκαλύψει ότι είχε πολλές λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά τώρα η γνωστή ηθοποιός, Sarah Shahi, απολαμβάνει τη μητρότητα με τον σχεδόν δυο ετών γιο της.


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: