Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Home-made μάσκες προσώπου

MBDHEWE EC016


Έχεις λιπαρό ή ξηρό δέρμα; Θέλεις σφριγηλή επιδερμίδα; Χρειάζεσαι τόνωση ή θρέψη; Η λύση βρίσκεται στο… ντουλάπι της κουζίνας σου.  Φτιάξε τη μάσκα που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου ανέξοδα και γρήγορα.


Μάσκα με μαγιονέζα
Άπλωσε αρκετή ποσότητα μαγιονέζας στο πρόσωπο σου και άφησέ τη για περίπου 20 λεπτά. Αφαίρεσέ τη με κρύο νερό. Πρόκειται πραγματικά για πολύ καλή ενυδατική θεραπεία προσώπου.
Μάσκα από ντομάτα
Είναι ιδανική για λιπαρό δέρμα, προσφέρει λάμψη και ενισχύει την επιδερμίδα. Πολτοποίησε μια ώριμη ντομάτα, άπλωσέ τη στο πρόσωπο και περίμενε 15 έως 20 λεπτά. Ξέπλυνε με χλιαρό (όχι ζεστό) νερό.

Μάσκα με μέλι
Άπλωσε το μέλι απευθείας από το βάζο στο πρόσωπο και το λαιμό. Άφησέ το για περίπου 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει και ξέπλυνε το πρόσωπό σου με ζεστό νερό. Προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα.

Μάσκα με ροδάκινο και κονιάκ
Πολτοποίησε ένα ροδάκινο και ανάμειξέ το με μια κουταλιά της σούπας κονιάκ. Περίμενε για 20 λεπτά και ξέβγαλέ τη. Ιδανική για ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας.
Μάσκα από μπανάνα
Πολτοποίησε μια πολύ ώριμη μπανάνα, πρόσθεσε μέλι μέχρι να γίνει ένας μαλακός πολτός και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου. Πρόκειται για πολύ καλή συσφιγκτική μάσκα.

Μάσκα με γάλα μαγνησίας
Άπλωσε το γάλα μαγνησίας (θα το βρεις στο φαρμακείο) κατευθείαν από το μπουκάλι στο πρόσωπό σου. Άφησέ το να στεγνώσει για περίπου 5 έως 10 λεπτά. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και ταμπονάρισε ελαφρά με μια αφράτη πετσέτα. Βοηθάει εξαιρετικά το λιπαρό δέρμα και αυτό με τάση ακμής.
Πηγη


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: