Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι Ωραίοι του Hollywood στο δρόμο για τα Όσκαρ 2012

George Clooney, Brad Pitt, Leonardo diCaprio
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η φετινή 84η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ θα χαρακτηριστεί από τους ωραίους υποψήφιους στην Κατηγορία Ανδρικού Ρόλου, καθώς εικάζεται ήδη ότι οι πιο hot πρωταγωνιστές του Hollywood θα κονταροχτυπηθούν για το χρυσό αγαλματίδιο.Παρότι οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου υπολογίζεται ότι μέσα σε αυτές θα είναι (ξανά) ο George Clooney για την ερμηνεία του ως πατέρα στην ταινία "The Descendants", και ο 35χρονος (πολλαπλά υποψήφιος, αλλά ποτέ νικητής) Leonardo DiCaprio για το ρόλο του στην ταινία του Clint Eastwood "J. Edgar".



Επίσης, ο 47χρονος Brad Pitt είναι πιθανό να βρίσκεται στη λίστα, καθώς η ερμηνεία του στην ταινία "Mοneyball" έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές.



Επίσης, οι μεγάλοι σταρ θα έρθουν αντιμέτωποι και με τους ανερχόμενους, αλλά βραβευμένους στα Φεστιβάλ Καννών και Βενετίας, τον Γάλλος Jean Dujardin για την ταινία "The Artist" (Κάννες) και τον Γερμανό Michael Fassbender για το "Shame" (Βενετία).Τη φετινή τελετή θα παρουσιάσει ο 63χρονος Billy Crystal, μετά την αποχώρηση από την παρουσίαση του Eddie Murphy.



πηγή:stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: