Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η συγγραφική ομάδα του Hangover επιστρέφει με την κωμωδία «Αλλάζουμε»


Το αγεφύρωτο χάσμα ενός εργένη και ενός οικογενειάρχη, που αλλάζουν ζωές ...κατά λάθος αποτελεί κομβικό σημείο για την νέα κωμωδία του Ντέιβιντ Ντόπκιν, «Αλλάζουμε;» (Change up)


«Αλλάζουμε» (Change up)
Συνήθως κάτι το εκτιμάς μόνο αν το χάσεις ή ακόμη και όταν δεν το έχεις, λένε οι περισσότεροι και μάλλον έχουν δίκιο αν κρίνει κανείς από τις κωμικές καταστάσεις που ζουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας.
Όταν δύο φίλοι, έπειτα από ένα τρελό μεθύσι, αρχίζουν να κάνουν ευχές ο ένας για τη ζωή του άλλου, η μοίρα τους …εκδικείται.
Η ευχή βγαίνει αληθινή και το επόμενο πρωί οι μπελάδες ξεκινάνε σε μία κωμωδία χαρακτήρων ειδικά σχεδιασμένη από τη συγγραφική ομάδα του Hangover. Η αντρική φιλία σε πρώτο πλάνο, με τους δύο φίλους να μπαίνει ο ένας στο σώμα του άλλου, προκειμένου τελικά να μπορέσει να εκτιμήσει ο καθένας από διαφορετική...σκοπιά πλέον τι θα πει να είσαι εργένης, άνεργος ηθοποιός από τη μία και πρότυπο οικογενειάρχη από την άλλη.
Η ιδέα, όχι και τόσο πρωτότυπη, αφού έχουμε ξαναδεί την «ανταλλαγή» σωμάτων σε διάφορες κωμικές version κατά καιρούς. Ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η έξυπνη, ομολογουμένως, επιλογή της παραγωγής για το ζευγάρι των πρωταγωνιστών. Απ’ την μία ο ακαταμάχητος, χολιγουντιανός σταρ Ράιαν Ρέινολντς και στον αντίποδα ο σοβαρός και «ατσαλάκωτος» Τζέισον Μπέιτμαν. Τι γίνεται λοιπόν όταν ο ωραίος και τολμηρός Ρέινολντς «κολλάει» μπροστά σε μία όμορφη γυναίκα και την ίδια στιγμή το συντηρητικό έτερον ήμισυ του, απελευθερώνεται από προηγούμενα δεσμά;
Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ντόπκιν, αναφερόμενος στη νέα του ταινία είπε χαρακτηριστικά «Σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να βρεθείς στη θέση κάποιου άλλου και έτσι να κατανοήσεις για ποιο λόγο έχει κάνει τις επιλογές που έχει κάνει. Εκτός αυτού, το σενάριο των παιδιών είναι πολύ έξυπνα δομημένο, και μας παρέχει μια αποκαλυπτική και συνάμα αστεία οπτική του τρόπου με τον οποίο οι άντρες αντιλαμβάνονται τον έρωτα και το σεξ.»
Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Ουάιλντ, Άλαν Άρκιν. Η ταινία προβάλλεται από την UIP.


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: