Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

H Panasonic επιστρέφει στην αγορά των smartphones


Η Panasonic επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην ευρωπαϊκή αγορά κινητών τηλεφώνων, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες της πρωτότυπης συσκευής, πληροφορίες σχετικά
με τους άμεσους εμπορικούς στόχους της, όπως και τους λόγους που επέβαλαν την κίνηση αυτή.

Σε ανακοίνωση του ιαπωνικού κολοσσού τονίζεται ότι η παγκόσμια αγορά πραγματοποιεί ταχύτατη στροφή προς τη χρήση smartphones και η Panasonic έχει ως στόχο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται με το πρώτο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο.

Ο πήχης των προσδοκώμενων πωλήσεων προς το παρόν ετέθη στο 1,5 εκατομμύριο συσκευές, από το λανσάρισμά του στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2012 και για το επόμενο οικονομικό έτος, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο ο απώτερος στόχος αφορά σε ένα κομμάτι της ολοένα και αυξανόμενης πίτας που θα αντιστοιχεί σε 15 εκατομμύρια συσκευές, μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Λίγα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, με το κύριο ερώτημα να αφορά στο λειτουργικό σύστημα που θα επιλεγεί, αν και προς το παρόν η λύση χρήσης του δημοφιλούς Android φαντάζει ως η επικρατέστερη. Πιθανολογείται ότι το πρώτο smartphone της Panasonic για την ευρωπαϊκή αγορά θα είναι εξοπλισμένο με HD OLED οθόνη 4,3 ιντσών, θα είναι συμβατό με το ασύρματο πρωτόκολλο ασφαλούς επικοινωνίας σε κοντινή απόσταση (NFC), το οποίο επιτρέπει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και θα έχει αυξημένη αντοχή στην υγρασία και τη σκόνη.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η Panasonic στο νέο της εγχείρημα, είναι ότι η παραγωγή της συσκευής θα ξεκινήσει σε εργοστάσιο της εταιρείας στη Μαλαισία, το οποίο κατασκευάζει τηλέφωνα και για την ιαπωνική αγορά.



Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: