Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η Ferrari 599XX Evolution με 750 ίππους



Διαθέτει αεροτομή εμπνευσμένη από τα μονοθεσία της F1


Στην έκθεση της Μπολόνια η Ferrari παρουσίασε την 599XX Evolution, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για λίγους, το οποίο σε σχέση με το «κανονικό» μοντέλο είναι συνολικά αναβαθμισμένο.

Η 599XX Evolution, διαθέτει ένα νέο ενεργό αεροδυναμικό body kit, το οποίο αποτελείται από ευμεγέθη πίσω αεροτομή, νέο διαχύτη και εμπρόσθια splitter. Η αεροτομή ακολουθεί τη λογική των F1 μονοθεσίων της εταιρείας και τα δύο πτερύγιά της ανοιγοκλείνουν ηλεκτρονικά ώστε να προσφέρουν είτε επιπλέον κάθετη δύναμη είτε μεγαλύτερη τελική ταχύτητα.

Οι παράμετροι που καθορίζουν τις κινήσεις της αεροτομής είναι: η γωνία του τιμονιού, η διαμήκης και πλευρική επιτάχυνση, η ταχύτητα του αυτοκινήτου, αλλά και οι ενδείξεις από τα ESP, ABS, SCM και F1-Trac. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν επιπλέον 330 κιλά κάθετης δύναμης στα 200 χλμ./ώρα με την αεροτομή ανοικτή, και 440 κιλά με την αεροτομή κλειστή.

Επιπλέον, ο V12 κινητήρας αποδίδει 750 ίππους (+20 από την «κανονική») και 700 Nm ροπής. Τέλος, είναι ελαφρύτερη κατά 35 κιλά, ενώ το κιβώτιό της έχει κοντύτερες σχέσεις.



Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: