Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι femme fatale. Κι ας μην το παραδέχεται



Όσο πεισματικά κι να προσπαθεί να μην ενστερνιστεί το ρόλο της femme fatale (είναι), η Έλενα Παπαβασιλείου φορώντας ακόμη κι ένα ολόσωμο μαγιό (ή μήπως κάτι σαν εσώρουχο;) στο cover του Nitro που κυκλοφορεί, δεν πείθει κανέναν (ότι δεν είναι).

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η Έλενα δηλώνει τρομοκρατημένοι με το πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί μια σχέση -γιατί το έχει ζήσει-, ενώ "διαμαρτύρεται" για την συχνά άνιση μάχη που δίνει για να αποδείξει ότι δεν είναι απλά μια όμορφη γυναίκα, αλλά "μπορεί ταυτόχρονα να κάνει κι άλλα πράγματα".



Αναμφίβολα, η Έλενα δεν είναι ΑΠΛΑ μια όμορφη γυναίκα. Είναι ίσως η ομορφότερη. Και για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ναι, έχει δείξει ότι είναι ικανή να κάνει κι άλλα πράγματα. Επιτυχημένα.
 
Όσον αφορά για την τελευταία σχέση που της έχει χρεωθεί (δίκαια) από τα media, μάλλον εντάσσεται σε μια γενικότερη "επανάσταση" που αποφάσισε να κάνει το περασμένο καλοκαίρι. "Το καλοκαίρι αυτό είπα δεν με ενδιαφέρει τίποτα, θέλω να ζήσω για μένα. Τόσα χρόνια μου χρέωναν σχέσεις που δεν είχα, ας μου χρεώσουν και μία που όντως ίσχυε".
Αυτό που επίσης ίσχυε και θα συνεχίσει να ισχύει για τις επόμενες ημέρες είναι ότι η Έλενα είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς όπως θα προκύψει από την ψηφοφορία του αναγνωστών του ΟΝΕΜΑΝ. Εντάξει, έχει και πολύ άξιες αντιπάλους.
 


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: