Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χωμενίδης στο Facebook: «Εδώ, στον Άλλο Κόσμο, την περνάμε ζάχαρη» (pic)

Χωμενίδης στο Facebook: «Εδώ, στον Άλλο Κόσμο, την περνάμε ζάχαρη» (pic)


Αθλιότητα και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η ψευδής είδηση που αναρτήθηκε τόσο από blogs όσο και από ειδησεογραφικά sites και έκανε λόγο για αυτοκτονία του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα επικαλούνταν πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Πριν λίγο στο profile του Χρήστου Χωμενίδη στο Facebook μια φίλη του ανέβασε – προφανώς σε συνεννόηση με τον συγγραφέα – μια φωτογραφίαμαζί του με το σχόλιο: «Εδώ, στον Άλλο Κόσμο, την περνάμε ζάχαρη».
Capture56
Την ίδια ώρα το ΑΠΕ σε ανακοίνωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα μπλογκ που αποδίδεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με το οποίο ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης έθεσε τέλος στη ζωή του.
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρει ότι ουδέποτε μετέδωσε σχετικό ρεπορτάζ και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.
Μάλιστα επικοινώνησε με τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη που χαίρει άκρας υγείας και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις του, σχετικά με την «άθλια είδηση» της αυτοκτονίας του.
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.Πηγη






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: