Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Chic Προτάσεις Αποθήκευσης Παπουτσιών



Η αποθήκευση παπουτσιών είναι ένα μεγάλο θέμα που ταλανίζει κάθε νοικοκυρά.

Όχι ότι οι άντρες πάνε πίσω, κάτι τύποι που γνωρίζω (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε πόσο μάλλον όταν μας ενώνουν δεσμοί αίματος γκουχουγκουχου) έχουν περισσότερα παπούτσια κι από μένα. Που δε με λες και συγκρατημένη...έχουν αναστενάξει οι ντουλάπες μου! Και να τα φόραγα τα ρημάδια.....έτσι στριμωγμένα που είναι δεν θυμάμαι καν τι παπούτσια έχω κάθε αρχή σεζόν. Επειδή είναι ένα θέμα πολυδιάστατο που δεν εξαντλείται αναίμακτα θα κάνουμε διάφορα αφιερώματα. Και θα ξεκινήσω ανάποδα.........από τις πιο σικάτες και φινετσάτες ιδέες! Έτσι να σας πεταχτούν τα μάτια έξω.



Αυτή η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, κεραυνοβολώντας αθώες καρδιές  και κάνοντας πολλές γυναίκες να αναστενάξουν.......αχχχχχχχχ! Και είναι διπλό το χτύπημα, όχι μόνο ένα υπέροχο θεικό ντουλάπι χρησιμοποιείται ως βιτρίνα-παπουτσοθήκη (ξανά αχχχχχχχχ) αλλά καπελώνεται κι από το αγαπημένο μου juju hat! Έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τη δόλια μου καρδιά.......


2_5_11_MichaelHaneyBrooke4488
Να λοιπόν που μπορούμε να ξεφύγουμε από τις κλασικές πληκτικές ντουλάπες που κάνουν κρα ότι είναι παπουτσοθήκες , χρησιμοποιώντας κάποια κομψά επιπλάκια για να αποθηκεύσουμε και να αναδείξουμε τα σκαρπίνια μας. Η Κάρι από το Sex and The City θα έκοβε φλέβες τώρα! Να και η άλλη πλευρά με θεσπέσιες επιλογές τέχνης. Είναι πολύ πετυχημένος ο συνδυασμός κλασικών επίπλων με μοντέρνα κι αφαιρετική τέχνη, το 'χουμε πει αυτό. Ας μην επεκταθούμε και βγούμε off topic.
Pinned Image
pinterest

Παραλλαγές στο ίδιο concept : παίρνουμε μια βιτρίνα/κλασικό ντουλάπι, το βάφουμε σε χρώμα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ουδέτερο και voila! Tα παπούτσια μας μετατρέπονται σε εκθέματα.

Pinned Image
 apartmenttherapy.com

Το βάζεις είτε στο διάδρομο είτε στην κρεββατοκάμαρα σου. Είναι στολίδι από μόνο του! Λες να τρίζουν τα κόκκαλα της γιαγιάς που πέταξες έξω το σερβίτσιο για να βάλεις παπούτσια?

Pinned Image
sweethomestyle.tumblr.com

Αν δεν μας βρίσκεται πρόχειρο κάτι σε κομψή βιτρίνα, καλό είναι κι ένα ρουστίκ ντουλάπι. Ειδικά αν είναι βαμμένο σε ενδιαφέρουσα απόχρωση. Οτιδήποτε αρκεί να μη κράζει ότι είναι παπουτσοθήκη του εμπορίου από χιλιόμετρα.

Pinned Image
 abchomestore.com

Pinned Image
 homedecorators.com

Κι αν δεν έχουμε ντουλάπι και απλά θέλουμε να ρίξουμε κάπου. κάπως μερικά ταπεινά παπουτσάκια καθημερινής χρήσης που βαριόμαστε να μαζεύουμε συνέχεια? Τότε δεν έχουμε παρά να τοποθετήσουμε ένα καλάθι  κάτω από την κονσόλα. Δεν είναι κομψή πρόταση? Βέβαια ενδεχομένως τίποτα άρβυλα ή παπούτσια-βάρκες του συζύγου να μας χαλούν τη φινέτσα, οπότε ίσως να βολευτούμε και με ένα κλειστό καλάθι-βαλίτσα. Ρίξτα μέσα και κάνε την πάπια.

Pinned Image
decor8blog.com

Το ταψί με τα βότσαλα είναι άλλη μια κομψή ιδέα που όμως βολεύει για κάνα δυό ζευγάρια κι αυτά όχι τυχαία.

Pinned Image
 apartmenttherapy.com

Αυτά για την ώρα, θα επανέρθουμε στο θέμα λίαν συντόμως με νέες προτάσεις και διαφορετική προσέγγιση. Ελπίζω να εμπνευστήκατε!
Πηγη



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: