Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Café-bistro "Αμαρυλλίς": Γιορτάζει και υποδέχεται τις γιορτές


Café-bistro "Αμαρυλλίς": Γιορτάζει και υποδέχεται τις γιορτές
Με αλμυρές και γλυκές προτάσεις


Το γνωστό Café-bistro «Αμαρυλλίς, στην καρδιά της παλιάς κηφισιώτικης γειτονιάς που είναι γνωστή με το όνομα «Πλάκα», φέτος κλείνει 19 χρόνια ζωής ενώ υποδέχεται τις γιορτές με υπέροχα γλυκά και τάρτες ειδικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Υπάρχει καλύτερο σκηνικό για τα Χριστούγεννα από αυτό της γιορτινής Αμαρυλλίδας; Το αναμμένο τζάκι, η χαρούμενη μουσική και το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ συνθέτουν μια ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα, ιδανική για τις ημέρες αυτές. Ειδικά, λοιπόν, για τις ημέρες των γιορτών έχει ετοιμάσει γλυκά αλλά και αλμυρά πιάτα, πειρασμός. Γλυκά όπως ο καθιερωμένος κορμός κάστανο, το chocolate peppermint cake, η πλούσια black forest αλλά και η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη πουτίγκα έρχονται να προστεθούν στα ονομαστά χειροποίητα γλυκά του Αμαρυλλίς, όπως το φοντάν σοκολάτας, το New York cheesecake, η τραγανή μηλόπιτα και η δροσερή lemon & lime pie.
Την ίδια ώρα, η Αμαρυλλίδα έχει εμπλουτίσει τις αλμυρές της τάρτες με νέες γιορτινές εκδοχές όπως: τάρτα με ροκφόρ, καραμελωμένο κρεμμύδι και κουκουνάρι, τάρτα με σολομό και τάρτα με butternut squash και bacon. Εάν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις τις γεύσεις της Αμαρυλλίδας στο δικό σου γιορτινό τραπέζι, μπορείς να παραγγείλεις κάποιο από τα υπέροχα πιάτα της στο σπίτι. Από την εντυπωσιακή σούπα κολοκύθας με τραγανά ζουλιέν λαχανικών ή το πιάτο ημέρας των Χριστουγέννων που είναι μπαλοτέν γαλοπούλας με μαστέλο Χίου σε πανδαισία λαχανικών με καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης, κρουτόν μουστάρδας και βινεγκρέτ από σμέουρα.
Στο κομψό περιβάλλον του Αμαρυλλίς ή στο δικό σου γιορτινά στολισμένο σπίτι, οι γιορτές φέτος αποκτούν υπέροχη γεύση! Θέλεις να τη δοκιμάσεις;

Info: Παραγγελίες και κρατήσεις στο τηλ.: 210 6233 769

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: