Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να κάψετε θερμίδες



Αν επιθυμείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη δύναμη, την ταχύτητα και την αντοχή σας θα πρέπει να προσθέσετε ένταση στις προπονήσεις σας.
Οι αθλητές εκτελούν δυναμικές ή πλειομετρικές ασκήσεις για να μπορούν να πηδούν ψηλότερα, να αντέχουν περισσότερο και να προστατεύονται από τους τραυματισμούς. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να προπονείστε σαν αθλητές για να έχετε τα οφέλη της δυναμικής προπόνησης. Δείτε τι μπορείτε να προσθέσετε στην άσκησή σας:

Άλματα

Η προσθήκη διαφορετικών τύπων αλμάτων στην προπόνησή σας αυξάνει κατά πολύ τον καρδιακό παλμό σας. Πηδήξτε προς τα πάνω και προσγειωθείτε κάνοντας ελαφρύ κάθισμα, πηδηξτε μπροστά με τα πόδια ενωμένα ή πηδήξτε πάνω σε step και με τα δύο πόδια.

Άλματα με το ένα πόδι

Τα άλματα με το ένα πόδι είναι αρκετά δύσκολα, αλλά αποτελούν εντελώς διαφορετική πρόκληση. Δοκιμάστε να κάνετε κουτσό στο δωμάτιο, να πηδήξετε πάνω σε step ή απλώς να κάνετε επιτόπια άλματα με το ένα πόδι. Η κίνηση πρέπει να είναι αργή αλλά απότομη.

Δυναμικά καθίσματα

Άλλος ένας τρόπος για να προσθέσετε ένταση στην άσκηση. Πηδήξτε πάνω και προσγειωθείτε κάνοντας ανοιχτό κάθισμα, όσο πιο χαμηλά μπορείτε. Με μια απότομη κίνηση, πηδήξτε και ένώστε τα πέλματα.

Δυναμικές προβολές

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τις προβολές (αν και είναι πιο δύσκολες)! Κάντε απλώς προβολή και πηδήξτε ψηλά, κάνοντας ψαλιδάκια στον αέρα και προσγειωθείτε κάνοντας ξανά προβολή.
Το μυστικό

Είναι εύκολο βαρεθείτε τη γυμναστική σας ειδικά όταν εκτελείτε τις ίδιες ασκήσεις με τον ίδιο ρυθμό κάθε μέρα. Είναι, όμως, εξίσου εύκολο να προσθέσετε ποικιλία στις προπονήσεις σας, καίγοντας περισσότερες θερμίδες και ενισχύοντας την αντοχή σας.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: