Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Γνωρίστε τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα»!


Γνωρίστε τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα»!
Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 και κατόπιν θα μεταδίδεται
από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:10, είναι οι εξής:
Ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ο Δημήτρης Μαλτέζος. Επιτυχημένος επιχειρηματίας, γοητευτικός και αδίστακτος, με διαρκή του στόχο την εξουσία και το χρήμα, δεν διστάζει να εξουδετερώσει όποιον θεωρεί ότι μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο του. Δείχνει αφοσιωμένος σύζυγος αλλά απατά ασύστολα τη γυναίκα του. Βρίσκεται σε μόνιμη σύγκρουση με το γιο του, Άρη, και δείχνει μια αδυναμία στην κόρη του, Χρύσα. Διευθύνει την εταιρεία του με πυγμή και κρύβει επιμελώς το γεγονός ότι τα πλούτη του στηρίζονται σε μια καλοστημένη απάτη. Θεωρεί τον εαυτό του πάνω από το νόμο και πιστεύει ότι θα γλιτώνει για πάντα από τις συνέπειες των πράξεών του. Μέχρι που συναντά τη Νέμεση στο πρόσωπο μιας γυναίκας από το παρελθόν...
Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται την Αλεξάνδρα Μαλτέζου, σύζυγο του Δημήτρη και αιώνια ερωτευμένη μαζί του. Είναι όμορφη, ευγενική και καλών προθέσεων. Αγαπημένη κόρη του ισχυρού Φίλιππου Βαλάτου, πιστεύει ακράδαντα ότι ζει τον τέλειο γάμο και μεγαλώνει μέσα σε ένα "κουκούλι". Λατρεύει την οικογένειά της, αλλά συνειδητοποιεί ότι για πολλά χρόνια η ζωή της ήταν άδεια. Από άβουλο πλάσμα μετατρέπεται σιγά σιγά σε γυναίκα που διεκδικεί, γεγονός που διαταράσσει τις ισορροπίες στο γάμο της.
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η όμορφη, έξυπνη, πλούσια και κακομαθημένη Χρύσα Μαλτέζου. Η ζωή γι' αυτήν είναι ένα παιχνίδι. Ζει με ένταση το σήμερα και δεν της περνάει από το μυαλό ότι για να πάρεις, πρέπει και να δώσεις. Έχει ό,τι θελήσει εκτός από αυτόν που πραγματικά θέλει: τον Σταύρο. Στον αγώνα για τη διεκδίκησή του θα κάνει πολλά. Θα χρησιμοποιήσει το μυαλό της για να στήσει ίντριγκες ενώ δεν την νοιάζει αν οι άνθρωποι γύρω της πληγωθούν και υποφέρουν.
Η Βάσω Λασκαράκη είναι η Φαίη Σαββίδη, το "μήλο της έριδος" ανάμεσα στον Άρη και τον Σταύρο, ένα σύγχρονο κορίτσι, όμορφο, έξυπνο, σοβαρό και με οικολογικές ανησυχίες. Θέλει να τελειώσει το κολέγιο, να βρει τρόπους για τη σωστή χρήση των υπολογιστών στην οικολογία και να φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον άντρα που θα αγαπήσει. Γρήγορα βρίσκεται ανάμεσα στον Άρη και τον Σταύρο, γεγονός που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση στα δύο αγόρια.
Ο Ορφέας Παπαδόπουλος υποδύεται τον Άρη Μαλτέζο. Γόνος πλούσιας οικογένειας πιστεύει ότι ο κόσμος τού ανήκει, αισθάνεται όμως ότι ο πατέρας του και ο παππούς του δεν τον αγαπούν. Πιστεύει ότι το χρήμα και η εξουσία θα καλύψουν το περίεργο κενό που έχει μέσα του. Είναι ανταγωνιστικός και, παρόλο που είναι έξυπνος, αρνείται να κοπιάσει για να κερδίσει αυτά που πρέπει. Παίζει με τις γυναίκες μέχρι που θα νομίσει ότι ερωτεύτηκε και θα προσπαθήσει ειλικρινά να αλλάξει. Όταν μαθαίνει το μυστικό του πατέρα του από το παρελθόν, το μυστικό που μπορεί να θέσει την κυριαρχία του σε κίνδυνο, όλα τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του βγαίνουν στην επιφάνεια. Μεγάλος του ανταγωνιστής σε όλα ο Σταύρος Χαλκιάς.
Ο Κωνσταντίνος Λάγκος είναι ο Σταύρος Χαλκιάς. Μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του και έγινε ένα αγόρι ντόμπρο, ειλικρινές, σοβαρό και σταθερό στις πεποιθήσεις του. Μαθηματική διάνοια, ονειρεύεται να πετύχει σε αυτό που αγαπάει χωρίς να προδώσει τις αρχές και τις αξίες του. Μόνιμη πληγή του είναι η "απουσία" του πατέρα του. Θέλει να γίνει πρωτοπόρος στο χώρο των υπολογιστών και είναι εξαιρετικός χάκερ. Μαθημένος στα λίγα, δεν ονειρεύεται μεγαλεία αλλά έναν έρωτα που θα του δώσει τη δύναμη να "πετάξει". Νομίζει ότι τον βρίσκει αλλά τον χάνει, όχι, όμως, οριστικά. Ο δρόμος του, μέσα από περίεργα μονοπάτια, διασταυρώνεται με το δρόμο του Άρη.
Η Λίλη Τσεσματζόγλου είναι η Βίκυ Χαλκιά, η μητέρα του Σταύρου. Μεγάλωσε μόνη της το γιο της. Δυναμική, έξυπνη και βαθειά περήφανη, έθαψε για χρόνια τη "γυναίκα" μέσα της και δούλεψε πολύ σκληρά για να μην λείψει κάτι από το παιδί της. Μοναδική, αλλά πολύ βαθειά πληγή, η βίαιη διακοπή της σχέσης της με τον άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της. Παρακολουθεί από μακριά για χρόνια την πορεία του και δεν αντιστέκεται στην παρόρμηση να συναντηθεί ξανά μαζί του.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ο Κίμωνας, καθηγητής του κολεγίου. Είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί καθημερινά να κρατά τις ισορροπίες στο πολυτάραχο περιβάλλον του κολεγίου που διοικείται υπό τη σιδηρά επίβλεψη της Άννας Σπανού. Είναι έντιμος, συναισθηματικός και αγαπημένος καθηγητής των παιδιών. Ταλαιπωρείται από ένα δύσκολο διαζύγιο και από την εν διαστάσει σύζυγό του, που δεν τον αφήνει να δει την κόρη του. Υπήρξε ο εφηβικός έρωτας της Αλεξάνδρας και ο ίδιος δεν την ξεπέρασε ποτέ. Σήμερα είναι φίλοι αλλά μέσα στον Κίμωνα πάντα καίει η φλόγα του έρωτα, γεγονός που φέρνει καμιά φορά σε αμηχανία την Αλεξάνδρα και φουντώνει τη ζήλεια του Δημήτρη.
Η Άντα Λιβιτσάνου υποδύεται την Κρίστη Στεφάνου, τη νέα καθηγήτρια του κολεγίου. Ευθύς και έντιμος χαρακτήρας ξεκινά τη νέα σχολική χρονιά με όρεξη και προσδοκίες. Θα προσγειωθεί, όμως, ανώμαλα στο μικρόκοσμο της νέας της δουλειάς αφού οι συγκρούσεις και τα συμφέροντα απαιτούν χειρισμούς που δεν είναι στο χαρακτήρα της. Είναι η καθηγήτρια που βρίσκεται πιο κοντά στα παιδιά και τα συντρέχει σε κάθε πρόβλημά τους. Κουβαλάει ένα ψυχολογικό τραύμα που δεν το έχει πει σε κανέναν και της έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα αγοραφοβίας. Γίνεται εύκολα θύμα, αλλά όταν συντρέξουν οι κατάλληλες συνθήκες μπορεί να αποδείξει ότι οι ρόλοι μπορεί και να αντιστραφούν...
Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη είναι η Άρτεμη, για χρόνια πιστή γραμματέας του Φίλιππου Βαλάτου, και για ένα χρονικό διάστημα, ερωμένη του. Είναι η προσωποποίηση της αφοσίωσης και της στοργής και η φωνή της συνείδησης του Βαλάτου. Είναι δοτική, στοργική, με στέρεη λογική και αγαπάει την Αλεξάνδρα σαν παιδί της. Με αυτήν μοιράζεται ο Βαλάτος το βαρύ του μυστικό, αυτή τον βοηθάει στην προσπάθειά του να επανορθώσει το τεράστιο λάθος του παρελθόντος του.
Ο Νίκος Γαλανός είναι ο Φίλιππος Βαλάτος, ο πατέρας της Αλεξάνδρας. Σημαίνων επιχειρηματίας, κινείται διαρκώς ανάμεσα στη λατρεία για την κόρη του και τη βαθειά αντιπάθεια για το γαμπρό του. Η υπερπροστατευτικότητά του προς την κόρη του τον οδηγεί στη διάπραξη ενός ηθικού εγκλήματος. Για χρόνια καταφέρνει να το απωθήσει στο βάθος του μυαλού του. Στο τέλος, όμως, της ζωής του, έρχεται αντιμέτωπος με τις τύψεις του. Η προσπάθειά του να αποκαταστήσει την αδικία, πυροδοτεί τις εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων.
Η Άννα Αδριανού είναι η Άννα Σπανού, μια μοναχική γυναίκα που ζει και ανασαίνει μόνο μέσα στο χώρο του κολεγίου. Ξεκίνησε τη ζωή της με πολλά όνειρα που διακόπηκαν βίαια. Φοράει το προσωπείο της αυστηρής και άτεγκτης για τόσο πολύ καιρό που έχει γίνει δεύτερο δέρμα της. Η αγωνία της για την επιβίωση την οδήγησε σε εγκληματικά λάθη επιλογών, θυσιάζοντας ακόμα και τον έρωτα στην ανάγκη της για διάκριση και εξουσία. Ζει διαρκώς με το φόβο ότι τα λάθη της θα βγουν κάποια στιγμή στην επιφάνεια και θα καταστρέψουν ό,τι, με κόπο, δημιούργησε.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: