Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αντρικά αξεσουάρ


Αντρικά αξεσουάρ

Αν νιώθεις ότι κάτι λείπει από το ντύσιμό σου, ξέρεις τι είναι...


Καλό το παντελονάκι-πουκαμισάκι, χρειάζεσαι όμως και κάτι παραπάνω για να φτιάξεις στιλάκι μουράτο. Κι εδώ μπαίνουν τα αξεσουάρ! Ζώνες, πλεκτά και μανικετόκουμπα μπορούν να δώσουν στο look σου την κομψή πινελιά που ψάχνεις και το delamagen είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές...

Το καλό με τη σεζόν που διανύουμε είναι η αφθονία των στιλ. Όλα στα χέρια σου λοιπόν για να αναβαθμίσεις τον τρόπο που ντύνεσαι. Αξεσουαρίσου!

Ζώνη. Αν είναι απαραίτητο να δείχνεις κομψός στη δουλειά σου, τότε ο κανόνας είναι απαράβατος: η ζώνη οφείλει να δένει χρωματικά με τα παπούτσια σου. Ωστόσο, αν θες να «φωτίσεις» λίγο το ντύσιμό σου, μπορείς να πειραματιστείς με μια πάνινη ζώνη σε απαλούς χρωματισμούς. Το «κυριλέ» ντύσιμο δεν σηκώνει και πολλά φτιασίδια, οπότε περιόρισε τα χρώματα μόνο στη γραβάτα ή τα αξεσουάρ, αν θες ένα πραγματικό κομψό και μινιμαλιστικό στιλ.

Όσο για τα Σαββατοκύριακα, εκεί δώσ' του να καταλάβει: είσαι απόλυτα ελεύθερος να συνδυάσεις χρώματα και υφάσματα σε μια ποικιλία συνδυασμών! Μια καφέ υφασμάτινη ζώνη ή ακόμα και μια πιο «παιχνιδιάρα» σε μοτίβο είναι ό,τι πρέπει για το τζινάκι σου. Κι αν θες να «ροκάρεις» σε στιλ, πήγαινε για μια δερμάτινη ζώνη με μεγάλη μεταλλική αγκράφα, για να δέσει καταπληκτικά με το μαύρο στενό σου τζιν...

Πλεκτά. Μπορεί κάποτε να ήταν το σήμα-κατατεθέν του παππού στην κουνιστή πολυθρόνα, ωστόσο οι εποχές έχουν αλλάξει και τα πλεκτά είναι πλέον της μοδός! Ζακέτες, γιλέκα, καζάκες και αμάνικα θα προσδώσουν ένα νοσταλγικό (αλλά και απίστευτα μοντέρνο) «άγγιγμα» στο look σου. Γκρι, καφέ και μαύρο είναι τα ιδανικά χρώματα για τον χώρο εργασίας σου, ενώ στον ελεύθερο χρόνο σου παίξε με πιο προχωρημένες στιλιστικά επιλογές.

Και μην ξεχνάς το χρώμα! Μπορεί οι «μουντοί» χρωματισμοί να είναι κατάλληλοι για πιο επίσημες εμφανίσεις, ωστόσο για τις τσάρκες σου στην πόλη θα βρεις τεράστια ποικιλία σε χρώματα για να παίξεις. Από τα πλέον μοντέρνα ως και τα εντελώς παραδοσιακά, τα ζακετοειδή θα δώσουν «βάθος» στο ντύσιμό σου και θα σε κάνουν επιτομή του στιλ!

Αξεσουάρ. Κανένα ντύσιμο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια δόση αξεσουάρ! Βέβαια τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν ή να καταστρέψουν εξίσου εύκολα το στιλ σου, οπότε λίγη προσοχή είναι απαραίτητη. Αν χρησιμοποιείς τσάντα για τη δουλειά σου, επίλεξε τη λειτουργικότητα πριν από το design, ώστε να μπορεί να χωράει όλα τα καθημερινά σου μπλιμπλίκια. Ένας μοντέρνος χαρτοφύλακας θα συνοδεύσει ιδανικά το business outfit σου, ενώ μια κομψή τσάντα μεταφοράς για το laptop σου θα κρατάει τα πράγματα τακτοποιημένα με τον πρέποντα τρόπο.

Καταλαβαίνεις ότι με τον όρο «αξεσουάρ» εννοούμε ό,τι περιβάλλει το αντρικό ντύσιμο, σαν το πορτοφόλι σου ας πούμε, που δεν χρειάζεται να είναι φθαρμένο και πολυκαιρισμένο! Ένα ποιοτικό δερμάτινο πορτοφόλι θα αναβαθμίσει το στιλ σου μεμιάς, αφού είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατάς το μετρητό σου τακτοποιημένο!

Και δεν μπορούμε φυσικά να παραλείψουμε τα μανικετόκουμπα. Μην πέφτεις στην παγίδα ότι είναι μόνο για βαρύ και κυριλέ ντύσιμο, αφού υπάρχουν ακραία μοδάτα μανικετόκουμπα για όλες τις περιστάσεις. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σε πείσει...
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: