Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τα πιο συχνά λάθη που κάνει το πέος του


Καλό ή κακό, το πέος του κάνει κι αυτό λαθάκια!
Λένε πως τα αρσενικά, σκέφτονται κυρίως με το κάτω κεφάλι! Κι ίσως αυτό να έχει μια δόση αλήθειας!


Έλα όμως που και το πέος του μπορεί να κάνει λάθη κι εσύ οφείλεις να τα επισημάνεις τουλάχιστον στο πάνω κεφάλι.
Το πέος του νομίζει πως φτάνει μόνο αυτό για να έρθεις σε οργασμό!
Το ότι δεν έρχεσαι σε οργασμό απλά με την διείσδυση, οφείλεις να του εξηγήσεις πως δεν οφείλεται σε σένα αποκλειστικά. Σου παρέχει τα απαραίτητα προκαταρκτικά; Παίρνει το χρόνο του μέχρι να διεισδύσει; Φτιάχνει ατμόσφαιρα; Ή μήπως είναι μόνο ''τουκου τουκου'' και στο τέλος δεν καταλαβαίνεις τίποτα; Οφείλεις να τραβήξεις τα χαλινάρια του πέους του και να του μάθεις να έχει υπομονή και να σε ανταμείβει!
Νομίζει πως απολαμβάνεις την ίδια αίσθηση με εκείνον, όταν είναι μέσα σου!
Για εκείνον η διείσδυση αποτελεί πραγμάτωση της σκέψης που κάνει χιλιάδες φορές μέσα στη μέρα. Οι περισσότερες γυναίκες όμως δεν έχουν την ίδια αίσθηση. Θες φταίει το στρες που έχεις να κορυφώσεις, θες τα όσα ακούς για διπλούς και τριπλούς οργασμούς, για γυναίκες που έχουν οργασμό στο λεπτό, γι' αυτό το απίθανο πράγμα που ονομάζεται σεξ, όταν το βιώνεις λίγο απογοητεύεσαι! Ενημέρωσε τον λοιπόν, πως χρειάζεται εξάσκηση για να νιώσεις κι εσύ, εκείνα που νιώθει εκείνος από την πρώτη φορά που το κάνετε.
Νομίζει πως ξέρει ακριβώς τι θέλεις:
Επειδή μια στάση, μια κίνηση ξετρέλαινε την πρώην του, υποθέτει πως και με σένα τα πράγματα οριζοντίως και πλαγίως θα λειτουργήσουν το ίδιο θετικά! Καλό είναι να του προφτάσεις τα νέα: κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, έχει άλλα σεξοκουμπιά και οφείλει να ξεκινήσει σήμερα να τα δοκιμάζει!
Μπαίνει στη λάθος τρυπούλα και δεν θέλει να το καταλάβει:
Θες φταίει το αλκοόλ ή το σκοτάδι, θες φταίει που θέλει να σε φέρει προ εκπλήξεων, συχνά πυκνά αντί να βρει το δρόμο προς τον κόλπο σου, προτιμά την πίσω πόρτα. Και τον ενημερώνεις ότι έκανε λάθος αλλά εκείνος αδιαφορεί!
Όταν θέλεις εσύ να δοκιμάσεις κάτι, θα τον ενημερώσεις. Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο γιατί ζήτα του να φανταστεί πόσο δεν θα του άρεσε να βρεθεί το δαχτυλάκι σου σε λανθασμένη τρυπούλα!

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: