Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Με «βέτο» απειλεί το γαλλογερμανικό σχέδιο ο Κάμερον


Με βέτο απείλησε σήμερα ο Ντέιβιντ Κάμερον προκειμένου να εμποδίσει την αναθεώρηση της συνθήκης της Λισσαβόνας στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι ηγέτες αρνηθούν
να προστατεύσουν την θέση του City του Λονδίνου στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

«Δεν θα υπογράψω μία συνθήκη που δεν έχει αυτές τις διασφαλίσεις, γύρω από θέματα όπως η σημασία της αγοράς και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών» είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός στο BBC.

«Εάν επιλέξουν να προχωρήσουν με μία ξεχωριστή συνθήκη τότε ξεκάθαρα αυτή δεν είναι μία συνθήκη που η Βρετανία θα υπογράψει ή θα τροποποιήσει. Αλλά αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς τότε η Βρετανία θα επιμείνει στις διασφαλίσεις και τις προστασίες που χρειάζεται η Βρετανία» υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Κάμερον.

«Αυτό που λέω είναι ότι εάν –και οι χώρες της ευρωζώνης χρειάζεται να έρθουν κοντά- επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την ευρωπαϊκή συνθήκη για να το κάνει αυτό τότε η Βρετανία θα επιμείνει σε κάποιες διασφαλίσεις επίσης. Μόλις τις λάβουμε τότε η συνθήκη μπορεί να προχωρήσει. Εάν δεν μπορούμε να τις λάβουμε τότε δεν θα προχωρήσει» διεμήνυσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: