Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Μυστικά μακιγιάζ για κάθε εορταστική περίσταση


Μάθε πώς θα γοητεύσεις σε κάθε εορταστική περίσταση!
Οκ οι γιορτές έφτασαν και άρα έφτασαν μαζί ένα κάρο περιστάσεις: το γεύμα με τους γονείς σου, το δείπνο με τα πεθερικά και το πάρτι του γραφείου σου προκαλούν ένα και μόνο στρες:
τι μακιγιάζ θα έχεις αυτές τις γιορτινές μέρες; Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το μακιγιάζ που θα αναδείξει την θεϊκή σου ομορφιά τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου και εντυπωσίασε ανάλογα με την περίσταση!
Στο τραπέζι με τα πεθερικά: είτε είναι η πρώτη φορά που ο καλός σου σε γνωρίζει στους γονείς του, είτε απλά λόγω γιορτών σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, το μακιγιάζ σου οφείλει να είναι ιδιαίτερο. Τα φρύδια εκτός του ότι πρέπει να είναι βγαλμένα σωστά και μην εξέχουν απείθαρχες τριχούλες, πρέπει να είναι εντυπωσιακά αφού τα φρύδια έχουν την δυνατότητα να σε κάνουν αν δείχνεις λαμπερή και επιβλητική!

Τα βασικά τιπ για τα φρύδια είναι: να είναι καλοσχηματισμένα, να ακολουθούν την φυσική γραμμή του φρυδιού όταν βάφονται και φυσικά η απόχρωση σκιά ή μολυβιού που θα διαλέξει για να "γεμίσεις" το φρύδι σου να είναι στην ίδια απόχρωση με το φυσικό σου! Φρόντισε το μακιγιάζ σου να κινείται σε φυσικούς απαλούς τόνους, με μείκ-απ που σχεδόν δεν φαίνεται για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, μια στρώση μάσκαρα και μια σκιά με μια δόση γκλίτερ σε χρυσό ή ασημί!

Στο δείπνο με τους γονείς σου: είτε θα τους μαγειρέψεις ή θα πας καλεσμένη στο πατρικό σου αυτές τις μέρες, στο θέμα μακιγιάζ το κλειδί είναι να μην το παρακάνεις! Ένα εορταστικό αλλά και διακριτικό λουκ όπως ταιριάζει στην περίσταση επιβάλλει στα ματάκια σου μια ιριδίζουσα σκιά σε τόνους του χρυσού αν είσαι καστανομάλλα ή κοκκινομάλλα ή ξανθιές ζεστούς τόνους του μελί και της καραμέλας ενώ η ασημί ιριδίζουσα σκιά αναδεικνύεται τέλεια στα ματάκια σου αν είσαι ξανθιά σε ψυχρές αποχρώσεις. Για τα χειλάκια τόλμησε τις απλές σαν φυσικές αποχρώσεις σε μπεζ, καφέ τόνους και πες ναι σε γκλος για έξτρα γιορτινή λάμψη!

Για το πάρτι του γραφείου: στο πάρτι του γραφείου δεν έχεις παρά αν εντυπωσιάσεις συναδέλφους και αφεντικά με το μακιγιάζ σου! Εδώ το έντονο μολύβι στα μάτια με τη μορφή ενός εντυπωσιακού smokey eye είναι ότι πρέπει! Μάλιστα σε συνδυασμό με έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη είναι ο πιο δυναμικό και σέξι συνδυασμός για το μακιγιάζ του γραφείου και να είσαι σίγουρη ότι οι συνάδελφοι θα εντυπωσιαστούν!

Στην έξοδο με την παρέα: όσο να πεις μπορείς να βγάλεις όλο το εορταστικό σου άχτι δημιουργώντας το τέλειο μακιγιάζ! Τώρα είναι η εποχή του χρόνου που ότι και να φορέσεις θα δείχνει επάνω σου σούπερ! Χρυσή σκιά στα μάτια, κόκκινο κραγιόν στα χείλη, έντονη γραμμή στα μάτια, γκλίτερ στα μάγουλα, είναι πολύ καλές γιορτινές λύσεις μακιγιάζ που όταν βγεις έξω με τους φίλους σου θα εφαρμόσεις!

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: