Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο θρύλος του ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν στην Ελλάδα


Ο θρύλος του ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν στην Ελλάδα

Ο θρύλος του ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν έρχεται στην Ελλάδα! Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της ροκ σκηνής σε όλο τον κόσμο ετοιμάζει δυναμικά την επιστροφή του με ένα νέο άλμπουμ με δυνατές μπαλάντες και γρήγορα rock ‘n’ roll κομμάτια, που θα παρουσιάσει σε περιοδεία μέσα στο 2012.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», γίνεται προσπάθεια από μεγάλη εταιρεία παραγωγής ώστε να κάνει και μία στάση στη χώρα μας στο πέρασμά του από την Ευρώπη. Και από ό,τι μαθαίνουμε, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Ο διάσημος ρόκερ, 63 χρόνων σήμερα, ανακοίνωσε τα νέα του επαγγελματικά σχέδια μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Πέρα από το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει θα κάνει μια περιοδεία που θα διαρκέσει από τον Μάιο έως και τον Ιούλιο του 2012, όπου θα προμοτάρει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και θα έρθει σε επαφή με τους χιλιάδες φίλους του.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «Το Αφεντικό» («The Boss»), είναι Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης.

Ηχογραφεί τα τραγούδια του και κάνει περιοδείες με το συγκρότημα E Street Band, ενώ το σήμα κατατεθέν του είναι το heartland rock, το οποίο για τον ίδιο σημαίνει ότι η ροκ μουσική έχει και κοινωνικό σκοπό πέρα από την ψυχαγωγία.

Για του λόγου το αληθές, τα δύο πιο επιτυχημένα άλμπουμ του, το «Born to Run» (1975) και το «Born in the USA» (1984), αποτελούν την επιτομή της περιγραφής των καθημερινών διαδηλώσεων των αγανακτισμένων πολιτών στη Νέα Υόρκη.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: