Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Λάμψε σαν σταρ με μακιγιάζ από γιορτινές ταινίες!


Λατρέυεις την Γουίνσλετ καιτην Νάιτλι στις χριστουγεννιάτικες ταινίες; Μάθε τα μυστικά του μακιγιάζ τους!
Τώρα τις γιορτές, το μακιγιάζ σου σε απασχολεί πολύ περισσότερο και σπαταλάς ώρες ολόκληρες θαυμάζοντας


 την ομορφιά των σταρ στις αγαπημένες σου γιορτινές ταινίες. Γιατί λοιπόν να μην μάθεις τα μυστικά τους για το μακιγιάζ τους στις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες ταινίες; Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να λάμψεις και εσύ σαν σταρ σε χριστουγεννιάτικη ταινία!
Χείλη για φίλημα (κάτω από το γκι) σαν της Ντίαζ: έχεις δει ξανά και ξανά το "The Holiday" προσπαθώντας να καταλάβεις τι κάνει η Κάμερον Ντιάζ και τα χειλάκια δείχνουν τόσο σέξι και ζουμερά; Η Κάμερον εκτός του ότι τα ενυδατώνει συχνά φροντίζει να απλώνει απαλό και λαμπερό λιπ-γκλος κοντά στην φυσική απόχρωση των χειλιών της.
Θέλεις ζουμερά χειλάκια σαν της Ντίαζ στο  The Holiday ; Επένδυσε στο λιπ-γκλος!
Θέλεις ζουμερά χειλάκια σαν της Ντίαζ στο "The Holiday"; Επένδυσε στο λιπ-γκλος!
Αν έχεις γεμάτα χείλη και θέλεις να τα γιορτάσεις, τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στις πιο παλ αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας όπως το απαλό ροζ, το μπεζ και το ανοιχτό καφέ σε ένα γεμάτο ματ κραγιόν ενώ αν έχεις λεπτά χειλάκια αφού απλώσεις το κραγιόνδώσε έξτρα όγκο στα χείλη με μια στρώση γκλος αλλά και με το μολύβι των χειλιών σου και άρχισε να μοιράζεις φιλάκια στον…Τζουντ Λο!
Μάτια κομμάτια σαν της Πενέλοπε: βλέπεις το σέξι εκφραστικό βλέμμα της Πενέλοπε Κρουζ στην ταινία "Noel" και αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της; Μα φυσικά το μακιγιάζ των ματιών της που δεν είναι άλλο από το εντυπωσιακό smokey eye! Η Πενέλοπε που ξέρει ότι τα μάτια της είναι το πιο δυνατό στοιχείο του προσώπου της φροντίζει να τα τονίσει τόσο με μολύβι πάνω και κάτω από τα μάτια αλλά και με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα!
Ακολούθησε το παράδειγμα της και κλέψε τις εντυπώσεις αυτές τις γιορτές με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών: το εορταστικό σμόκι-άι!
Φυσική ομορφιά σαν την Κίρα: το "Love Actually" είναι μια χριστουγεννιάτικη ταινία που σίγουρα έχεις δει και σίγουρα έχεις ζηλέψει την φυσική ομορφιά της! Αν θέλεις αυτές τις γιορτές να δείχνεις φυσικά κούκλα δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο φυσικό μέικ-απ (δηλαδή αυτό που ταιριάζει τέλεια στην απόχρωση της επιδερμίδας σου) την άχρωμη μάσκαρα και την μπεζ παλ σκιά για να κλέψεις τις παραστάσεις τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου!
Έτσι μπορείς να θέλεις να τραβήξεις το βλέμμα να απλώσεις το σέξι κόκκινο κραγιονάκι σου στα χείλη και να μεταμορφωθείς στη θεά των Χριστουγέννων!
Μία (λάμψη στα μάγουλα) και να Κέιτ: θέλεις girlie εμφάνιση και παιδική λάμψη τις γιορτές; Τότε επένδυσε στο σωστό ρουζ όπως η Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία "The Holiday" που είναι μονίμως με ροδοκόκκινα μαγουλάκια και μεταμορφώσου σε αγγλιδούλα αυτές τις γιορτές! Επίλεξε μια απόχρωση με ροζ τριανταφυλλί τόνους για πιο απαλό αλλά και φυσικό αποτέλεσμα και άπλωσε σωστά το ρουζ σου με φορά από κάτω προς το αυτάκι σου και βάλε λίγο και στη μυτούλα σου για πιο φυσικό λουκ και όλοι θα σου λένε πόσο γλύκα είσαι!

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: