Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα πιο ζεστά και όμορφα Χριστούγεννα, μπορούν να γίνουν στο σπίτι σας!


Τα πιο ζεστά και όμορφα Χριστούγεννα, μπορούν να γίνουν στο σπίτι σας!
Τώρα που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συγκεντρώσετε φίλους και συγγενείς γύρω από το τζάκι, πίνοντας ζεστή σοκολάτα
και απολαμβάνοντας την αγαπημένη ταινία των διακοπών σας.

Οπότε, γιατί να μην κάνετε ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ; Εδώ, σας προτείνω μερικές ιδέες και σας παρουσιάζω πως μπορείτε να τις κάνετε πράξη.

Φορέστε, λοιπόν, την καλή σας διάθεση και αρχίστε να το οργανώνετε από σήμερα κιόλας!

• Κάντε τις δικές σας προσκλήσεις από απλό χαρτόνι, πάνω στο οποίο θα φροντίσετε να κολλήσετε αποσπάσματα από την αγαπημένη σας ταινία ή και, γιατί όχι, από χειμωνιάτικα και χιονισμένα τοπία.

• Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό, κάνοντας το σπίτι σας να μοιάσει με θεατρικό σκηνικό της δεκαετίας του '40. Κι αν ακόμη μένετε σε περιοχή, στην οποία έχει να χιονίσει πολλά χρόνια, μπορείτε να διακοσμήστε τα παράθυρά σας με νιφάδες χιονιού από λευκό χαρτί!

• Σερβίρετε τους καλεσμένους σας με... σινεμά, ζεστό βουτυρώδες ποπ κορν και καραμελωμένα γλυκά σε υπερμεγέθη.

• Το ζεστό κρασί με κανέλα, είναι μία οικονομική κι εύκολη λύση για τους προσκεκλημένους που μπορεί να τα πίνουν λιγάκι παραπάνω.

• Ζητήστε από τους επισκέπτες σας να σας φέρουν καλούδια. Μια καλή ιδέα είναι κάθε άτομο να φέρει από μία ντουζίνα cookies. Έτσι, εάν έχετε προσκαλέσει 10 άτομα, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει 120 cookies . Στο τέλος του πάρτι, σε κάθε επισκέπτη που φεύγει, θα του δίνετε όσα απομείνουν!

• Ζητήστε από τους καλεσμένους σας, να φέρουν τα αντίγραφα των συνταγών των μπισκότων τους, έτσι ώστε να τις ανταλλάξουν και όλοι να μπορούν να τα δημιουργήσουν στο δικό τους σπίτι.

• Να έχετε έτοιμα ορεκτικά! Καναπεδάκια με κίτρινο τυράκι και λίγη γαλοπούλα, είναι ό,τι πρέπει. Μικρά και λαχταριστά κεφτεδάκια σε χριστουγεννιάτικες πιατέλες, όλοι μπορούμε να φτιάξουμε.

• Αν πάλι, θέλετε να κάνετε ανταλλαγή δώρων, μπορεί ο καθένας να αγοράσει κάτι μικρό και συμβολικό, χωρίς πολλά χρήματα. Ζητήστε τους να προμηθευτούν χαρτί και κουτί περιτυλίγματος, για να τα τυλίξετε όλοι μαζί, παρέα στο σπίτι σας.

• Και το πιο βασικό, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε εορταστική ατμόσφαιρα με την ανάλογη μουσική να παίζει στο «παρασκήνιο».

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: