Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Aδύνατη χωρίς κόπο



Μάθετε πως να κοντρολάρετε το βάρος σας, ακολουθώντας τα tips των σταρ.



Jennifer Hawkins: Αντικαταστήστε τον cappuccino με macchiato. «Είμαι μεγάλη φαν της καφεΐνης και δεν πιστεύω ότι πρέπει να βγει από καμία δίαιτα.»

Paris Hilton: Αρχίστε pole dancing. Είναι ένα φουλ cardio πρόγραμμα που καίει πολλές θερμίδες γρήγορα. Και θα αρέσει και στον φίλο σας!
Heidi Montag: Η Heidi τρώει πέντε έως επτά μίνι γεύματα την ημέρα, που αποτελούνται από βρώμη, σάντουιτς ολικής αλέσεως με ζαμπόν, σούσι και μήλα.
Leighton Meester: Η Leighton και ο γυμναστής της πηγαίνουν στο πάρκο και χρησιμοποιούν την παιδική χαρά και τα παγκάκια για ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Kristin Cavallari: Η Kristin τρώει πάντα σολωμό και λαχανικά το βράδυ, κοτόπουλο και σαλάτα το μεσημέρι και αυγά και φρούτα για πρωινό.

Megan Fox: Η Megan κάνει ένα καθαρισμό με ξύδι.«Πίνω νερό και ξύδι από μηλίτη. Καθαρίζει εντελώς τον οργανισμό μου.»

Pamela Anderson: Μασήστε τσίχλα. Η Pamela επιλέγει τσίχλες χωρίς ζάχαρη τις οποίες μασάει «καθώς μαγειρεύω και έτσι δεν τσιμπολογάω από τα υλικά».

Angelina Jolie: Κόψτε την ζάχαρη όπως έκανε η Angelina για να αποκτήσει το τέλειο σώμα που χρειαζόταν για το Tomb Raider. «Έτρωγα βοδινό και λαχανικά στον ατμό, είχα κόψει τελείως τη ζάχαρη και έπινα μόνο γάλια σόγιας.»

Cameron Diaz: Επενδύστε στο πρωινό. Η Cameron δεν χάνει ποτέ το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Jennifer Aniston: Αντικαταστήστε το λευκό ψωμί με ολικής αλέσεως. Σας χορταίνει περισσότερο.

Miranda Kerr: Προτιμήστε βιολογικά προϊόντα. Η Miranda λέει ότι από τότε που χρησιμοποιεί μόνο βιολογικά προϊόντα, είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγξει το βάρος της.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: