Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τι αποκάλυψε για τα έξι παιδιά της


Ξεχωριστά για το καθένα από τα έξι παιδιά της μίλησε σε τελευταία της συνέντευξη η Αντζελίνα Τζολί, σχολιάζοντας τις συνήθειες και τα χόμπι τους.
"Ευτυχώς τα παιδιά μου λατρεύουν τα ταξίδια και αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορούν να κάτσουν σε ένα ξενοδοχείο στο Μανχάταν και να είναι κουλ. Μετά μπορεί να τα πάω στη μέση της Κένιας και να τα αφήσω σε μία σκηνή χωρίς τηλεόραση και χωρίς τίποτα και να είναι πάλι χαρούμενα".

Για την 3χρονη κόρη της, Βιβιάν είπε: "Είναι τόσο κομψή και εύθραυστη. Θα κόψει λουλούδια από τον κήπο και θα τα βάλει στα μαλλιά της. Της αρέσει να τις βάφουν τα νύχια και συλλέγει γούνινα ζωάκια. Μου φαίνεται πολύ αστείο που πρέπει να αγοράζω συνέχεια ροζ πράγματα και να βλέπω ταινίες με πριγκίπισσες".

Για τον 3χρονο Νοξ: "Ο Νοξ είναι αρσενικό. Είναι σκληρός. Του αρέσουν οι δεινόσαυροι και τα σπαθιά".

Για την 5χρονη Σάιλο: "Θέλει να τα δοκιμάζει όλα. Δεν θέλει να μάθει τους κανόνες. Είναι ένας συνδυασμός των δυο μας".

Για τον 10χρονο Μάντοξ, που υιοθέτησε από την Καμπότζη: "Με φροντίζει πραγματικά. Μου κρατάει το χέρι και με ρωτάει: 'Αισθάνεσαι κουρασμένη; Γι' αυτό είσαι αναστατωμένη;'. Ναι πραγματικά με φροντίζει".

Για την 6χρονη Ζαχάρα που υιοθέτησε από την Αιθιοπία: "Ξεκίνησε ιππασία. Βρήκε το στοιχείο της".

Για τον 8χρονο Παξ που υιοθέτησε από το Βιετνάμ: "Είναι υπερβολικά άγριος αλλά έχει μια πολύ πολύ καλή καρδιά. Μπλέκει εύκολα σε μπελάδες".

ΠΗΓΗ: yupi.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: