Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μαζί Λιδάκης - Μπουλέ


Μαζί Λιδάκης - Μπουλέ

Ο Μανώλης Λιδάκης μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς, θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου PLUS… μια μοναδική μουσική παράσταση!


Στο πρόγραμμα εκτός τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο με τον συνθέτη και αποτελείται από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.
Μαζί του η Νάντια Μπουλέ, που σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέδειξε εκτός των άλλων, ότι είναι μια αξιόλογη και με μέλλον τραγουδίστρια.
Την παρέα συμπληρώνουν ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος στο μπουζούκι, π Παρασκευάς Κίτσος στο μπάσο, ο Νίκος Κασαβέτης στα ντραμς, ο Κώστας Μίχαλος στην κιθάρα, ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί και ο Λευτέρης Γρίβας στο ακορντεόν. Επίσης στην ηχοληψία ο Βασίλης Ασίζης και ο Φάνης Θεοχάρης και στους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης.


INFO:
ΤΙ: Μανώλης Λιδάκης- Νάντια Μπουλέ
Που: Στο Σταυρό του Νότου PLUS
Πότε: Από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Σταυρός του Νότου Plus - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Πηγη



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: