Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Το γάλα μπορεί να σας κάνει όμορφες!

Το γάλα μπορεί να σας κάνει όμορφες!
Το γάλα είναι γνωστό για τα οφέλη του στη διατροφή, ωστόσο, αυτό το λευκό υγρό είναι ευλογημένο, αφού μπορεί να είναι ωφέλιμο και για το δέρμα.


- Βουτήξτε μια μπάλα από βαμβάκι κατά το ήμισυ σε ένα μπολ με γάλα και χτυπήστε το ελεφρά σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε το για 30 λεπτά και μετά πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Το δέρμα σας θα γίνει απαλό, λείο και ενυδατωμένο. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα επωφελής για τον χειμώνα, όταν το δέρμα τείνει να ξηραίνεται.

-Ανακατέψτε 2 κουταλιές γάλα σε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι, μέχρι το αλάτι να διαλυθεί. Απλώστε το μίγμα στο πρόσωπο, λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο για περίπου δέκα λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Η μάσκα αυτή, εκτός του ότι κάνει το δέρμα λείο και απαλό, βοηθά στην επιβράδυνση της εμφάνισης ρυτίδων.

- Αναμίξτε ένα κουτάλι της σούπας γάλα με λίγο χυμό καρότου, χυμό πορτοκαλιού και μέλι. Εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπο, κάνοντας μασάζ για δεκαπέντε λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.Η φυσική αυτή θεραπεία θα κάνει το δέρμα σας λαμπερό και θα το βοηθήσει να εξαφανίσει τα σημάδια και τις δυσχρωμίες του.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: