Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αρώματα που οδηγούν τη διάθεση στα ύψη!


photo

Μπορείς κανείς να νιώσει καλύτερα ψεκάζοντας απλά ένα άρωμα; Την αποτελεσματικότητα που έχουν τα αρώματα και οι μυρωδιές στη διάθεση επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες.
Οι πιο πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με την επίδραση των αρωματικών μορίων και των οσμών σε νευρολογικό επίπεδο αποτέλεσαν αντικείμενο μελετών και ερευνών.

Μπορεί τα καλλυντικά να μην εξαφανίζουν δια παντός τη μελαγχολία, αλλά γίνονται άριστα οχήματα στη λεωφόρο της καλής διάθεσης.

Συγκεκριμένα, τα αιθέρια έλαια, τα φυσικά αρώματα και τα συνθετικά μόρια, όταν απλώνονται στο δέρμα απελευθερώνουν οσμές που προκαλούν ευφορία ή χαλάρωση. Πρόσφατες μελέτες διαπίστωσαν τη διεγερτική δράση του ελαίου του γιασεμιού και όλων των εσπεριδοειδών (ιδίως του γκρέιπ-φρουτ), καθώς και της θεοβρομίνης που περιέχεται στο κακάο, ενώ αποδείχτηκε ότι ο μόσχος και το πατσουλί έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες.

Τα προϊόντα λοιπόν, που κάνουν καλό στο δέρμα, μπορεί ταυτόχρονα να είναι ευεργετικά για τη διάθεση. Και η καλή διάθεση, αν μη τι άλλο, είναι μεταδοτική.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: