Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μπότοξ και στον κόλπο



Πιστεύετε πως το botox δείχνει μόνο το πρόσωπο νεότερο; Σύμφωνα με το healthierworld.gr νέα έρευνα λέει πως μπορεί χρησιμοποιηθεί και στη θεραπεία των κολπικών σπασμών, αιτία που οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν σεξ.
Γιατροί υποστηρίζουν ότι οι ενέσεις botox μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία γυναικείων σεξουαλικών προβλημάτων. Το «Botulinum Toxin A» ενεργό συστατικό των φαρμάκων Botox και Dysport θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κολπικών σπασμών που εμποδίζουν την σεξουαλική διείσδυση.

Ο Dr. Peter Pacik, χειρουργός στο New Hampshire, διεξάγει κλινικές δοκιμές σε ασθενείς που βιώνουν τόσο ισχυρούς σπασμούς που το σεξ φαντάζει σχεδόν αδύνατο. Οι γυναίκες που έχουν αυτό το πρόβλημα αποτελούν το 6% του παγκόσμιου γυναικείου πληθυσμού και πρόκειται για θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ή γυναίκες που μεγάλωσαν πιστεύοντας ότι το σεξ είναι ανήθικο.

Ο Pacik υποστηρίζει ότι μια ένεση στην βάση του αιδοίου είναι αρκετή για να χαλαρώσουν οι μυς. Από τις 78 γυναίκες που δοκίμασαν την νέα θεραπεία μόνο μια απέτυχε. Θα πρέπει όμως να πούμε πως η θεραπεία δεν είναι φτηνή, το κόστος της νέας μεθόδου ανέρχεται στα 6.000 δολάρια.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: