Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Πινακοφρίκη


Πινακοφρίκη

Το έργο είναι μια σύγχρονη αλληγορική κωμωδία όπου 5 διάσημα έργα Τέχνης, η Τζοκόντα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, η Κραυγή του Μούνκ, ο Ναύτης του Γιάννη Τσαρούχη, η Χιονάτη από το παραμύθι και ο Ντόριαν Γκρέι του Όσκαρ Ουάιλντ ζωντανεύουν στο υπόγειο ενός μεγάλου συλλέκτη.

Στην προσπάθειά τους να ενανθρωπιστούν αποκτούν όλα τα αρνητικά στοιχεία που απορρέουν από αυτή τη διαδικασία. Μίση, πάθη, φοβίες, έρωτες εισβάλουν στη ζωή τους και τους οδηγούν σε τραγελαφικές καταστάσεις.

Θα μάθουμε επιτέλους ποια ήταν η Τζοκόντα? Τι προσπαθεί να μας φωνάξει από τον πίνακά της η Κραυγή? Η Χιονάτη ήθελε στα αλήθεια να ζήσει με τον πρίγκηπα? Πόσα κοινά έχει ο Ναύτης με το σύγχρονο Έλληνα? Γιατί δεν γερνάει ο Ντόριαν Γκρέι?
Οι ήρωές μας θα αποκαλύψουν τα αιώνια μυστικά τους προκειμένου να εκπληρωθεί μια ευχή τους. Ξέρουν όμως στ’ αλήθεια τι να ευχηθούν?...

Περισσότερες Πληροφορίες
Τι κοινό μπορεί να έχει η Τζοκόντα του Ντα Βίντσι με τον Ναύτη του Τσαρούχη; Η Χιονάτη της “Bisney” και η Κραυγή του Μουνκ, πόσο καλές φίλες μπορεί να γίνουν;
Ο Ντόριαν Γκρέι τι ρόλο βαράει ανάμεσά τους;

Η ξεκαρδιστική κωμωδία της Κατερίνας Νικολοπούλου και του Δημήτρη Πιέτρη , «Πινακοφρίκη», έρχεται στις 6 Ιανουαρίου στο θέατρο Προσκήνιο για να δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα!

Την μουσική έγραψε για την παράσταση ο Αντώνης Μιτζέλος.

Η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Κοντομάρη, τα σκηνικά και η εικαστική επιμέλεια του Γιάννη Σπανόπουλου, τα κοστούμια του Αχιλλέα Νάλτσα, οι φωτισμοί του Θέμη Μερτύρη. Βοηθός σκηνοθέτης και κίνηση ο Αντρέας Λαγός. Το μακιγιάζ επιμελείται η Έφη Αργυροπούλου.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: