Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Στα μονοπάτια της αυτοϊκανοποίησης



Ερωτική αυτοϊκανοποίηση σημαίνει να ερεθίζεις τον εαυτό σου ερωτικά, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του παρτενέρ.
Οι γυναίκες συνήθως αυτοϊκανοποιούντε είτε χρησιμοποιώντας το χέρι, είτε κάποιο ερωτικό βοήθημα όπως ένας δονητής. Ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που καταφέρνουν να φτάνουν σε οργασμό απλά τρίβοντας τους μηρούς τους μεταξύ τους, ενώ άλλες δεν χρειάζονται καν επαφή με τα γεννητικά τους όργανα και καταφέρνουν να αυτοϊκανοποιηθούν μόνο με την φαντασίωση.


Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, καθώς οι περισσότερες γυναίκες αρεσκόμαστε στην εμπειρία του ερεθισμού χαϊδεύοντας τον εαυτό μας ή φέρνοντας στο νου μας μια ερωτική σκηνή που έχουμε ζήσει ή που θέλουμε να ζήσουμε. Σε τίποτα δεν υπολείπεται ένας αυτοερεθισμός που δεν φτάνει σε οργασμό από μια ολοκληρωμένη αυτοϊκανοποίηση.
Σε αντίθεση με τους άντρες που ξεκινούν τον αυνανισμό από μικρή ηλικία, οι γυναίκες ξεκινούν αργότερα. Στον τομέα του αυνανισμού η διαφορά των γυναικών με τους άντρες είναι ότι ενώ για τους άντρες είναι μια αυτόματη και φυσική διαδικασία,  για τις γυναίκες είναι περισσότερο επιλογή παρά ανάγκη.
Επιπλέον ακόμα και μια γυναίκα που είναι εξοικειωμένη με τον αυνανισμό, τον εξασκεί πολύ λιγότερο από τον άντρα, ενώ πολύ λίγες είναι οι γυναίκες που καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση με κάποια περιοδικότητα.
Μια εξήγηση για το γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά είναι ότι στην νεαρή (ή εφηβική) ηλικία οι σεξουαλικότητα των αγοριών είναι πολύ πιο έντονη από τον κοριτσιών. Αυτό εν μέρει συμβαίνει γιατί οι γυναικείες ορμόνες συνδυάζονται περισσότερο με την ανάγκη για συναισθηματική επαφή ενώ οι ανδρικές ορμόνες με την σωματική, κάνοντας την ανάγκη για σεξ σχεδόν επιτακτική.
Μια ακόμα εξήγηση για το γιατί ο αυνανισμός είναι λιγότερο σημαντικός στις γυναίκες απ’ ότι στους άντρες είναι ότι η φυσιολογία του ανδρικού σώματος, με όλες τις ερωτογενείς ζώνες να είναι εξωτερικές, άρα πιο εύκολα προσβάσιμες, τους βοηθούν να εξοικειωθούν ευκολότερα με το σώμα τους και τις ερωτικές τους ανάγκες.
Τα γυναικεία όργανα είναι λιγότερο εμφανή. Για παράδειγμα η κλειτορίδα –που αποτελεί το κύριο όργανο ερωτικής ικανοποίησης στις περισσότερες γυναίκες- είναι καλά κρυμμένη μέσα στα χείλη του αιδοίου. Και η ανακάλυψή της γίνεται ακόμα δυσκολότερη καθώς τα κορίτσια ανατρέφονται να είναι περισσότερο σεμνά και να κρύβουν το σώμα τους.
 Καθώς  όμως οι γενιές αλλάζουν, τα σημερινά κορίτσια όλο και περισσότερο βιώνουν την αυτοϊκανοποίηση πριν να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο ένας τεράστιος αριθμός γυναικών ανακαλύπτουν τον αυνανισμό στα τέλη της εφηβείας, τους ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δεν θα βιώσουν ποτέ στην ζωή τους την εμπειρία της αυτοϊκανοποίησης.

Είναι η αυτοϊκανοποίηση ...καλή;
Οι προηγούμενες γενιές γυναικών ανατράφηκαν μαθαίνοντας ότι ο αυνανισμός είναι μια ανώριμη πράξη και ότι καλό θα είναι να μην τον συνηθίσεις, γιατί θα σε εμποδίσει να δημιουργήσεις μια σωστή ερωτική σχέση με έναν άντρα.
Οι περισσότεροι ειδικοί θεωρούν αυτή την άποψη εντελώς λάθος.
Στην πραγματικότητα η γνώμη των σεξολόγων είναι ότι μια γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει πάρα πολλά όσο αφορά την ερωτική της προσωπικότητα μέσα από τον αυνανισμό και κάτι τέτοιο να της δώσει την ευχέρεια να μεταδώσει με μεγαλύτερη ευκολία στον ερωτικό της παρτενέρ, τις προτιμήσεις της.
Έτσι ο αυνανισμός δεν θα πρέπει να θεωρείται σαν μια πράξη ανώριμη που μας γεμίζει ντροπή. Είναι μια φυσική πράξη που κάθε υγιής γυναίκα μπορεί να κάνει. Μπορεί να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση όποτε αισθάνεται την ανάγκη, ακόμα και ενώ βρίσκεται μέσα σε μια μόνιμη ερωτική σχέση ή στο γάμο.
Πολλές γυναίκες βρίσκουν ανακούφιση από τους πόνους της περιόδου μέσα από τον αυνανισμό. Για άλλες η αυτοϊκανοποίηση λειτουργεί σαν βαλβίδα εκτόνωσης από μια δύσκολη ημέρα που τις φόρτωσε με άγχος και νεύρα. Για πολλά ζευγάρια δε, η αυτοϊκανοποίηση αποτελεί μέρος του ερωτικού παιχνιδιού και κομμάτι της ερωτικής τους ζωής.
Ο δρόμος για τον οργασμό
Αν μια γυναίκα δεν ξέρει τι είναι αυτό που θα την οδηγήσει στον οργασμό, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πειραματιστεί μόνη της.
Για πολλές γυναίκες η ιδέα του αυτό-ερεθισμού φαντάζει ανησυχητική ή τις γεμίζει ντροπή. Το πρώτο που πρέπει να κάνει λοιπόν κάθε γυναίκα, είναι να απαλλαγεί από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα.
Ο αυνανισμός είναι αποδεδειγμένα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγεί το σώμα από την ένταση. Επιπλέον είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να έρθεις σε οργασμό. Αλλά ο αυνανισμός, όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, χρειάζεται εξάσκηση. Και ο μόνος τρόπος για να μάθει η καθεμιά μας τις δικές της σεξουαλικές ανάγκες είναι πειραματιζόμενη.
Αν δεν έχετε ξαναδοκιμάσει να αυτοϊκανοποιηθείτε, ή θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία με ακόμα καλύτερο τρόπο απ’ ότι στο παρελθόν, ίσως θα χρειαστεί να το προγραμματίσετε αντί να το αφήσετε στην τύχη. Κατ’ αρχήν θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας και ότι τίποτα δεν θα σας διακόψει.
    Ξεκινήστε κάνοντας ένα απολαυστικό ντους ή ένα αρωματικό αφρόλουτρο. Σαπουνίστε κάθε γωνιά του σώματός σας και απολαύστε την αίσθηση του στήθους σας και των γεννητικών σας οργάνων.
    Σκουπιστείτε με μια αφράτη πετσέτα και βάλτε την αγαπημένη σας λοσιόν σώματος. Μην σταματάτε να αγγίζετε το σώμα σας – θα σας βοηθήσει αν σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη. Πρόκειται για το σώμα σας, ένα σώμα ικανό να σας προσφέρει ευχαρίστηση, γι’ αυτό απολαύστε το και εξοικειωθείτε με την όψη και την αφή του.
    Σ’ αυτό το σημείο, μπορείτε πια να πάτε στην κρεβατοκάμαρά σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι ζεστά και άνετα. Αν σας ευχαριστεί βάλτε την αγαπημένη σας χαλαρωτική μουσική
    Ξαπλώστε στο κρεβάτι και χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη για να έχετε οπτική επαφή με την ερωτική σας περιοχή και ανοίξτε απαλά τα χείλη του αιδοίου με τα δάχτυλά σας. Σ’ αυτό το σημείο ίσως σας φανεί χρήσιμο κάποιο λιπαντικό.
    Δοκιμάστε να σφίγγετε και να χαλαρώνετε τους μύες της λεκάνης. Αν δεν είστε σίγουρη αν το κάνετε σωστά βάλτε ένα ή δύο δάχτυλα μέσα στον κόλπο σας. Έτσι θα έχετε καλύτερα την αίσθηση του σφιξίματος ή της χαλάρωσης των μυών. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν την ύπαρξη του χεριού τους μέσα στον κόλπο, ενώ με το άλλο ερεθίζουν την κλειτορίδα τους. Το να αγγίζετε τον εαυτό σας εσωτερικά μπορεί να σας γεμίσει με ικανοποίηση.
    Αν χαλαρώνετε και σφίγγετε τους μύες της λεκάνης με επιταχυνόμενο ρυθμό, θα αισθανθείτε τις συσπάσεις που πολλές γυναίκες αισθάνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού.
    Μπορεί επίσης να αισθανθείτε μια γλυκιά αίσθηση ζέστης χαμηλά στην κοιλιά σας. Μην σταματάτε να αγγίζετε ολόκληρο το σώμα σας, τα στήθη σας και τους μηρούς σας και σύντομα θα ανακαλύψετε τα ευαίσθητα σημεία σας. Πιο συγκεκριμένα πειραματιστείτε με το άνοιγμα του κόλπου ή την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα και ερεθίστε τα με όποιον τρόπο αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν βιάζεστε και παραμένετε χαλαρή θα διαπιστώσετε ότι τα δάχτυλά σας θα κάνουν το σωστό σχεδόν αυτόματα και θα κινούνται με την σωστή ταχύτητα και ένταση.
    Προσπαθείτε να συνειδητοποιείτε τι αίσθηση σας προκαλεί κάθε άγγιγμα. Αγνοήστε τα πάντα γύρω σας. Επικεντρωθείτε σ’ αυτό που συμβαίνει μέσα σας, ή φαντασιωθείτε ότι κάνετε έρωτα με τον αγαπημένο σας, έναν διάσημο ή έναν γοητευτικό άγνωστο, σ’ ένα υπέροχο και ρομαντικό μέρος.
    Ενώ αυτοϊκανοποιείστε ίσως σας προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση η παρακολούθηση μιας ερωτικής ταινίας, φωτογραφιών με ερωτικό περιεχόμενο ή ενός ερωτικού μυθιστορήματος. Οι άντρες ερεθίζονται περισσότερο οπτικά γι’ αυτό τους εξιτάρουν οι ερωτικές ταινίες ή τα περιοδικά ενώ οι γυναίκες ερεθίζονται περισσότερο με τις λέξεις και προτιμούν την ερωτική λογοτεχνία.
     Αν αισθάνεστε την ένταση να ανεβαίνει μην σταματάτε. Αν είναι η πρώτη φορά που αυνανίζεστε μέχρι τον οργασμό ίσως αισθανθείτε ένα συναίσθημα που μοιάζει με κούραση. Ή ίσως η αυξανόμενη ένταση να κάνει να αισθανθείτε νευρικότητα. Μην σας ανησυχούν αυτά τα συναισθήματα. Πάρτε τον χρόνο σας. Ή αν δεν θέλετε να συνεχίσετε τότε μην το κάνετε. Μπορείτε να το ξανακάνετε μια άλλη φορά.  Σταδιακά τα ευχάριστα συναισθήματα θα καθιερωθούν και θα εξοικειωθείτε με αυτά. Σιγά σιγά θα σας ικανοποιούν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα θέλετε να σταματήσετε. Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βιώσετε μια ξαφνική έκρηξη ενός εκστατικού αισθήματος και θα φέρετε τον εαυτό σας σε οργασμό.
    Για μερικές γυναίκες η χρήση ενός δονητή τους προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση αλλά μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε και τα δάχτυλά σας συγχρόνως.
    Ακολουθώντας τις συμβουλές αυτές οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να μάθουν να αυνανίζονται και να έρχονται σε οργασμό. Αλλά θυμηθείτε… είναι μόνο συμβουλές. Ο πειραματισμός ίσως σας οδηγήσει να ανακαλύψετε καλύτερους τρόπους για να ερεθιστείτε.

Και μην ξεχνάτε, κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Μοναδικές λοιπόν είναι και οι ανάγκες της και ο δρόμος προς την ηδονή. Δοκιμάστε λοιπόν και ανακαλύψτε τους δικούς σας τρόπους και δρόμους που θα σας οδηγήσουν στην ευχαρίστηση και μην ξεχάσετε να τους διδάξετε στον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο.


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: