Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Γυναίκες και κομπλιμέντα


Γυναίκες και κομπλιμέντα

Γιατί πρέπει μέχρι και στην απόδοση κομπλιμέντων να κάνετε τη ζωή μας δύσκολη;

Είναι πολύ απλό. Όταν σας λέμε «αγάπη μου, σήμερα είσαι πολύ όμορφη» ή «αυτό το φόρεμα σου πάει» δεν σημαίνει αυτόματα πως τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου είστε ένα τέρας που δεν θέλουμε να βλέπουμε μπροστά μας και πως όλη σας η ντουλάπα είναι γεμάτη σκουπίδια.

Είναι πολύ περίεργη η σχέση σας με τα κομπλιμέντα. Από τη μια γκρινιάζετε όταν δεν σας κάνουμε και από την άλλη όταν σας κάνουμε τα παίρνετε στραβά.

Δεν γίνεται όμως να είμαστε οι κόλακές σας που κάθε ημέρα θα σας αποθεώνουν. Και εμείς θα βαρεθούμε να το κάνουμε και την αξία τους θα χάσουν τα λόγια μας. Γι' αυτό σταματήστε να διαστρεβλώνεται τα κομπλιμέντα που σας κάνουμε και γεμίστε αυτοπεποίθηση.

Για να είμαστε στο πλάι σας σημαίνει πως μας αρέσετε σε όλες σας τις εκφάνσεις. Απλά τυχαίνει κάποιες ημέρες του χρόνου να είστε πραγματικά ακαταμάχητες. Είναι τόσο κακό; Ή πρέπει να γίνεται κάθε ημέρα; Δυστυχώς μέχρι και οι γυναίκες-είδωλα έχουν τις κακές τους στιγμές, οπότε ψυχραιμία και ένα «ευχαριστώ» την επόμενη φορά θα σας πούμε καλό λόγο είναι αρκετό.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: