Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μπορεί το περιστασιακό σεξ να καταλήξει σε σχέση;


Μπορεί το περιστασιακό σεξ να καταλήξει σε σχέση;

Ή με άλλα λόγια μπορεί ο «κύριος Απόψε» να μεταμορφωθεί στον «κύριο Σωστό»;

Αν σας βασανίζει το ερώτημα αν το αγόρι που κοιμάστε που και που μαζί και απλά κάνετε περιστασιακά σεξ χωρίς δεσμεύσεις μπορεί να μεταμορφωθεί στον σύντροφό σας, ήρθε η ώρα να χαμογελάσετε. Φυσικά και μπορεί σύμφωνα με νέες κοινωνιολογικές μελέτες.
Βλέπετε, ευτυχώς πια, τα ταμπού γύρω από το περιστασιακό σεξ έχουν καταρριφθεί και άνδρες και γυναίκες το βλέπουν ως μια φυσική ανάγκη, ως προβλέψιμο, κανονικό μέρος της ζωής τους. Πολλές σχέσεις, λοιπόν, ξεκινούν από περιστασιακό σεξ, καθώς δεν το αφήνουν οι εμπλεκόμενοι να μολύνει ή να δηλητηριάσει την αρχή της σχέσης τους. Πως όμως θα περάσετε απ' το απλά περιστασιακό σεξ στη σχέση;
Απλά πηγαίνετε τα πράγματα σιγά σιγά και δώστε τους ρυθμό. Όσο καυτό και αν ήταν το πρώτο βράδυ σας αποφύγετε να συναντήσετε τον εραστή σας την επόμενη ημέρα και εν γένει αποφύγετε να τον συναντάτε καθημερινά. Όσον αφορά στο σεξ, κάντε λίγο κράτει και μην κοιμάστε μαζί του κάθε φορά που τον βλέπετε. Χρειάζεται χρόνος για να γίνει μια σχέση πραγματική και αν τον βλέπετε συνεχώς και κάνετε μόνο σεξ, θα δημιουργηθεί απλά μια ψεύτικη αίσθηση εγγύτητας.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: