Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η γλώσσα του ανδρικού σώματος και πως να τη διαβάζεις


Η γλώσσα του ανδρικού σώματος και πως να τη διαβάζεις
Μπορείς από την πρώτη στιγμή να μάθεις αν ο άνδρας που χεις απέναντι σου ενδιαφέρεται ερωτικά.


Πώς;

Με τη βοήθεια της γλώσσας του σώματος, γι΄αυτό είναι καιρός να μάθεις να τη διαβάζεις. Και αν εντοπίσεις έστω τα μισά, τότε να είσαι σίγουρη πως είναι δικός σου!.

Μάτια
Όταν σε κοιτάζει ένας άνδρας, όσο πιο πολύ μεγαλώνει η κόρη του ματιού του τόσο πιο πολύ σε … θέλει!!! Στα μάτια δεν κρύβεται ποτέ η ερωτική διάθεση, δεν μπορεί κανείς να ελέγξει αυτό το σημείο. Επίσης, είτε τον κοιτάς εσύ είτε όχι, αν φυσικά νοιώσεις ότι το βλέμμα του είναι διαρκώς ΄΄καρφωμένο΄΄ πάνω σου, τότε δεν έχεις λόγο να αμφιβάλλεις.

Χαμογελάει με ανοικτό στόμα
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας άντρας δεν χαμογελάει ποτέ με ανοικτό στόμα. Κάτι που δεν ισχύει όταν αυτός ο άντρας έχει δίπλα του το αντικείμενο του πόθου του!... Και ίσως να είστε εσείς αυτό!.

Στάση σώματος
Ο άντρας που ενδιαφέρεται γέρνει το σώμα του προς το μέρος σου. Ειδικά όταν δεν απομακρύνεται καθόλου είναι έτοιμος να σου εκφράσει τα συναισθήματά του.

Γωνία σώματος
Αν βρίσκεστε σε κάποιο χώρο όρθιοι (π.χ. σε κάποιο μπαρ) το σώμα εκείνου που ενδιαφέρεται για σας είναι πάντα στραμμένο προς τα εσάς. Ακόμα και αν γυρίσει το σώμα του η άκρη του ποδιού του πάλι εσάς θα δείχνει. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε αυτό να το ελέγξει κάποιος.

Ψάχνει τρόπο να σε αγγίξει
Προσπαθεί να βρει συνεχώς αφορμές για να σε αγγίξει. Θα ακουμπήσει το χέρι σου, θα αγγίξει τον ώμο σου, ενίοτε θα αγγίξει και τα μαλλιά σου. Σημάδια που δεν αφήνουν ερωτηματικά.

Αντιγράφει τις κινήσεις σου και ενίοτε ξύνει το μέτωπό του
Έντονα σημάδια της αμηχανίας του. Αν αγγίξεις τα μαλλιά σου, θα αγγίξει και εκείνος τα δικά του. Θα πιεις από τον καφέ σου, το ίδιο και εκείνος. Θα παίξεις με τα κλειδιά σου … και πάλι θα σ’ αντιγράψει. Αν το παρατηρήσεις, προσπάθησε να μην γελάσεις!.... Επίσης για να κρύψει την αμηχανία του μερικές φορές ξύνει το μέτωπό του!

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: