Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Beauty Budget Weekly: Τα καλύτερα για το beauté σου μέχρι 20 ευρώ!


BEAUTY NEWS - Beauty Budget Weekly: Τα καλύτερα για το beauté σου μέχρι 20 ευρώ!
Δοκιμάσαμε και προτείνουμε

Ποιος είπε ότι για να έχεις γεμάτο το νεσεσέρ σου θα πρέπει να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Για να γλιτώσεις το ψάξιμο στα καταστήματα και το χάσιμο χρόνου, εμείς κάθε εβδομάδα θα σου προτείνουμε budget friendly προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε.



1. Hot Makeup Bag Palette in Silver Shade Μια πολυτελής παλέτα σκιών με 24 αποχρώσεις για να δημιουργήσεις από τα πιο κλασικά έως τα πιο εκκεντρικά μακιγιάζ για τις πρωινές και βραδινές σου εμφανίσεις (14,50 ευρώ, αποκλειστικά στα Sephora)

2. Radiant Professional Matt Finish Transparent Base Άπλωσε αυτή τη διάφανη βάση πριν από το μακιγιάζ για μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα. Στα plus σημείωσε την ιδιότητά της να απορροφά σε χρόνο dt τη λιπαρότητα χαρίζοντας ματ τελείωμα. (13,20 ευρώ)

3. Maybelline New York Mini Colorama No 165 Milk Chocolate, No 135 Tart και No 155 Tangerine, μίνι βερνίκια. Είναι αρκετά μικρά για να χωρέσουν στην τσάντα σου αλλά ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για ένα trendy μανικιούρ στις αποχρώσεις της σεζόν! (3,51 ευρώ)

4. Avon Little Red Dress Perfumed Body Spray Μια εκρηκτική μείξη από φρουτώδεις και ανατολίτικες νότες θα σε αγκαλιάσουν σαν ένα ακαταμάχητα sexy, μικρό κόκκινο φόρεμα (12,20 ευρώ).

5. Sanoflore Miel Nourricier Sensitive Skin Nourishing Cream Στη σύνθεση αυτής της νέας ενυδατικής κρέμας περιέχονται ευεργετικά συστατικά όπως το βιολογικό μέλι Τίλιου και το βιολογικό αιθέριο έλαιο Κίστου, γνωστά για τις καταπραϋντικές και απαλυντικές τους ιδιότητες, που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην ευαίσθητη επιδερμίδα (19,90 ευρώ, στα φαρμακεία).

6. L’Oréal Paris Elvive Δράση Αργινίνης Χ3, Σπρέι εντατικής περιποίησης και ενδυνάμωσης που δεν ξεβγάζεται Είναι ιδανικό εάν έχεις εύθραυστα και αδύναμα μαλλιά, γιατί χάρη στη σύνθεσή του ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία γύρω από το θύλακα της τρίχας ενώ παράλληλα την ενισχύει και την κάνει πιο ανθεκτική (8,52 ευρώ).

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: