Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Apivita Νatural Serum


Νέα ελιξίρια φροντίδας


Τέσσερις σύμμαχοι για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας αποτελούν την νέα πρόταση της Apivita, η οποία υπόσχεται να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.Στη σειρά Apivita natural serum θα βρεις 4 ορούς, για ενυδάτωση, λάμψη, κατά των ρυτίδων και έναν με συσφικτική δράση.

Συγκεκριμένα, ο φυσικός ορός ενυδάτωσης (Hydration) με αλόη και υαλουρονικό οξύ χάρη στα δραστικά συστατικά του προσφέρει άμεση στοχευμένη ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας, ενώ επιπλέον συγκρατεί την υγρασία, ενώ ο φυσικός ορός λάμψης (Radiance) με μύρτιλλο και βιταμίνη C βοηθά στη λείανση της επιδερμίδας χαρίζοντας αναζωογόνηση και φωτεινότητα, βελτιώνοντας τον χρωματικό τόνο. Εάν πάλι έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για αντιοξειδωτική προστασία ο φυσικός ορός κατά των ρυτίδων (Anti-Wrinkle) με ρεσβερατρόλη και βιταμίνη Ε είναι η απάντηση καθώς μειώνει το βάθος των ρυτίδων εξασφαλίζοντας αντιοξειδωτική προστασία. Τέλος, ο φυσικός ορός σύσφιξης (Lifting) με βασιλικό πολτό & βιταμίνη Α είναι ιδανικός για να καταπολεμήση της χαλάρωσης επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του προσώπου.

Stylista says: Σημείωσε ότι τα τέσσερα νέα σέρουμ, με φυσική σύσταση και υψηλή συγκέντρωση έως και 98% σε δραστικά συστατικά διεισδύουν ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας χαρίζοντας μια ολοκληρωμένη περιποίηση μέσα από έναν καινοτόμο μηχανισμό δράσης.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: