Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

9 κόλπα για γιορτινή διάθεση στη στιγμή


Δύσκολοι οι καιροί αλλά και γιορτινοί!

Δύσκολοι οι καιροί, αλλά και γιορτινοί. Όσο προβληματισμένη-ος κι αν αισθάνεσαι, όσο μαύρες και καταθλιπτικές κι αν δείχνουν αυτές οι άλλοτε γιορτινές ημέρες, υπάρχουν τρόποι για να ανέβεις στη στιγμή και να σκάσει αβίαστα το χαμόγελο στα χείλη σου.

Οι γιορτές θέλουν χαμόγελο

1. Στόλισε το σπίτι σου γιορτινά: Εντάξει μπορεί να μην έχεις διάθεση για στολισμούς αλλά οι γιορτινές πινελιές θα σου ανεβάσουν τη διάθεση στη στιγμή. Ακόμη κι αν δεν έχεις χρήματα για δέντρο ή δεν διαθέτεις τον κατάλληλο χώρο μπορείς να πάρεις μικρές γλαστρούλες με αλεξανδρινά, κλαδιά γκι, χριστουγεννιάτικα κεριά και λαμπιόνια γιορτινά.

2. Φτιάξε γλυκάκια να μυρίσει Χριστούγεννα: Οι όμορφες μυρωδιές έχουν από μόνες τους την ικανότητα να σε γεμίσουν με συναισθήματα χαράς. Κατέβασε λοιπόν τσελεμεντέδες και γιορτινές συνταγές από το womenonly και φτιάξε κουραμπίεδες, μελομακάρονα και άλλα γιορτινά γλυκά.

3. Ασε τις δυσάρεστες συζητήσεις για τη νέα χρονιά: Δε χρειάζεται να μιλήσεις για πράγματα που σου χαλούν τη διάθεση αυτές τις γιορτινές ημέρες. Απόφυγε λοιπόν να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

4. Βάλε τα γιορτινά σου: Κάνε ένα ωραίο αναζωογονητικό μπανάκι με άλατα, κάνε μια μάσκα ομορφιάς, φόρα ένα από τα πιο αγαπημένα σου ρούχα, άλλαξε χτένισμα. Θα νιώσεις διαφορετική και σίγουρα πιο γιορτινή.

5. Κάνε μια βόλτα στην αγορά: Η βόλτα στους στολισμένους δρόμους και στα εμπορικά κέντρα παραμονή Χριστουγέννων σίγουρα θα σε ανεβάσει στη στιγμή ακόμη κι αν δεν αγοράσεις τίποτα!

6. Βάλε λάμψη Χριστουγέννων στην καθημερινότητά σου: Για να νιώσεις πως οι ημέρες αυτές είναι διαφορετικές επέτρεψε στον εαυτό σου να χρησιμοποιήσεις τα καλά σερβίτσια, σαν να ετοίμαζες ένα γεύμα γιορτινό. Στρώσε το τραπέζι με ωραίο τραπεζομάντιλο, κεριά και το καλό σου σερβίτσιο ακόμη κι αν φας μόνη ή παρέα με τον αγαπημένο σου. Η αίσθηση του διαφορετικού και της πολυτέλειας θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και γιορτινά.

7. Χαλάρωσε κι ας μην είσαι σε διακοπές: Μόλις βραδιάσει άναψε τα κεριά ή αν είσαι από τις τυχερές που το διαθέτουν το τζάκι σου, βάλε μουσική και διάβασε ένα καλό βιβλίο. Θα σε χαλαρώσει και θα σου δώσει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε διακοπές, μακριά από την ένταση και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

8. Μην λες όχι σε πάρτι και γιορτές: Αν είσαι καλεσμένη σε φιλικό σπίτι μην προτρέξεις να αρνηθείς όσο κουρασμένη κι αν αισθάνεσαι. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέει μια παροιμία και όντως έτσι είναι. Αν πάλι αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να μείνεις σπίτι τότε αρνήσου ευγενικά και επέλεξε μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ταινία από το σινεμά.

9. Συν Αθηνά και χείρα κίνει: Να θυμάσαι: Περνούν καλά αυτοί που θέλουν να περάσουν καλά, αυτοί που ξέρουν τι πραγματικά τους κάνει να περνάνε καλά και προσπαθούν να το εξασφαλίσουν.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: