Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

5 παπούτσια που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της


5 παπούτσια που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Αν είστε λάτρης των παπουτσιών και έχετε πάρα πολλά παπούτσια, τόσα που δεν χωράνε στην ντουλάπα σας, μπορείτε να βάλετε τη συνήθεια αυτή υπό έλεγχο με έναν πολύ πρακτικό τρόπο. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε για τα βασικά στυλ παπουτσιού που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει.


1. Κατάλληλα παπούτσια για εργασία
Ανάλογα με την εργασίας σας, οι πιθανότητες είναι ότι θα χρειαστείτε τουλάχιστον μερικά ζευγάρια παπούτσια εργασίας στην ντουλάπα σας. Τα παπούτσια εργασίας σας θα πρέπει να σας επιτρέπουν να αισθάνεστε άνετα όλη την ημέρα.

2. Παπούτσια νύχτας για τις εξόδους σας
Ακριβώς όπως κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα μικρό μαύρο φόρεμα, κάθε γυναίκα πρέπει επίσης να έχει τουλάχιστον μερικά ψηλά τακούνια. Είτε προτιμάτε στιλέτο τακούνι ή πλατφόρμα, αυτά τα παπούτσια θα πρέπει να είναι σέξι και να συνδυάζονται με πιο επίσημη εμφάνιση.

3. Αθλητικά παπούτσια: Μην αφήνετε τα παπούτσια να είναι ένας λόγος για να παρακάμψετε τη γυμναστική σας
Τα αθλητικά παπούτσια είναι μία κατηγορία παπουτσιών που δεν θέλετε να κάνετε εκπτώσεις. Αυτά τα παπούτσια θα πρέπει να σας βοηθούν στις προπονήσεις σας και να προστατεύουν τα πόδια σας από τραυματισμούς.

4. Casual παπούτσια
Αυτά τα παπούτσια μπορεί να φορεθούν για το μεσημεριανό γεύμα ή για να δείτε ταινία με το καλύτερο φίλο σας. Ανάλογα με το προσωπικό σας ύφος, ίσως τα τσόκαρα, οι μπαρέτες η τα πάνινα παπούτσια μπορούν να σας βολέψουν. Τις περισσότερες φορές αυτά τα παπούτσια θα τα δούμε φορεμένα με τζιν και ένα απλό πουκάμισο.

5. Εποχιακά παπούτσια για ακραία καιρικά φαινόμενα
Είναι σημαντικό να έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι της μόδας (αλλά και πρακτικές) μπότες. Επιπλέον, για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε ένα ζευγάρι που να μπορείτε να φορέσετε στην πισίνα, στην παραλία ή σε μια βόλτα το καλοκαίρι.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: