Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι 30 νέοι που θα επηρεάσουν το μέλλον!

Αυτοί είναι οι 30 νέοι που θα επηρεάσουν το μέλλον!


Ο ιδρυτής του Facebook, οι τραγουδιστές Lady Gaga, Rihanna και Justin Bieber, αλλά και μία συγγραφέας ελληνικής καταγωγής είναι μερικοί μόνο από τους νέους κάτω των 30 που θα επηρεάσουν το μέλλον μας!
Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», 30 νέοι θα είναι οι αυριανοί αστέρες και επιλέχθηκαν με βάση τις προτιμήσεις των αναγνωστών του, αλλά και ειδικών σε διάφορους τομείς (π.χ. πολιτική, επιστήμη, καλλιτεχνικά, οικονομικά).
Ο Mark Zuckerberg μονοπωλεί στην κατηγορία της τεχνολογίαςκαι ο ιδρυτής του site «Mashable», Pete Cashmore, στα media, ενώ στην κατηγορία της μουσικής ξεχωρίζει ο Mac Miller, μπροστά από τους πιο γνωστούς Adele, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna και Justin Bieber. Στην ψυχαγωγία πρωτεύει ο 28χρονος κωμικός του «Community» Donald Glover και έπετια ο συνάδελφός του Jaden Smith, ο 13χρονος γιος του Will Smith.
«Άρωμα» Ελλάδας δίνει στη λίστα η Alexia Tsotsis, την ώρα που στα οικονομικά τα ηνία κρατά ο Vlad Khandros, ο 24χρονος «σταρ» της Wall Street και αναλυτής της UBS, ενώ στην κατηγορία Νόμος και Πολιτική ξεχωρίζει ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ειδικός του State Department, Ronan Farrow, το μοναδικό βιολογικό παιδί της ηθοποιού Mia Farrow και του σκηνοθέτη Woody Allen.
Πηγη
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: