Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα γούρια του 2012


Τα γούρια του 2012
Η Stylista βρήκε τα καλύτερα και σου τα παρουσιάζει


Από καταβολής κόσμου οι άνθρωποι προσπαθούν να προσελκύουν την καλή τύχη και, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια της, χρησιμοποιούν πολλούς και διάφορους τρόπους.
Ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι δοξασίες, οι οποίες έχουν ενσωματωθεί στην παράδοσή μας και, σύμφωνα με αυτήν, «ξορκίζουν το κακό» και προσελκύουν καλή τύχη είναι πολλές.Σκέψου ότι την περίοδο των γιορτών σπάμε το ρόδι, κάνουμε ποδαρικό, παιδιά μας τραγουδούν τα κάλαντα, ευχόμαστε να μας πέσει το φλουρί και, τέλος, χαρίζουμε ο ένας στον άλλο γούρια. Για τύχη, ευημερία, χρήματα, αλλά και άψογο στυλ, η Stylista εντόπισε και σου παρουσιάζει τα ομορφότερα γούρια για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.







Li La Lo: Ένα πολύ όμορφο γουράκι, σε μορφή κύκνου, που περνιέται στο λαιμό, για να το έχεις πάντα πάνω σου, είναι η πρόταση των Li La Lo για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, κυκλοφορεί με τρία διαφορετικά φινιρίσματα. Σε επιχρυσωμένο κίτρινο χρώμα,  για καλή τύχη, με ροζ επιχρύσωμα για την αγάπη, αλλά και επιπλατινωμένο λευκό για να μας φέρει χαρά! Η τιμή του είναι 39€ με μαύρο κορδόνι, ή 45€ με αλυσίδα από ασήμι.

Gavello: Η υψηλή αισθητική και η σημασία στη λεπτομέρεια, που έκαναν διάσημο τον ιταλικό οίκο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το γούρι του για το 2012. Ως σύμβολο καλής τύχης ο οίκος Gavello χρησιμοποίησε το κλαδί της ελιάς, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική παράδοση. Φτιαγμένο από ροζ χρυσό 9 καρατίων και μαύρο όνυχα, το γούρι υποδηλώνει την αιώνια ειρήνη, τα υψηλά ιδανικά και τη νίκη ενάντια στο κακό. Θα το βρεις, καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών στις μπουτίκ Gavello, και η τιμή του είναι 150€.
Katramopoulos: Γούρια, 50€

Calliopi: Το σύμβολο της αέναης σπείρας, είναι η πρόταση της καλλιτέχνιδας που είναι γνωστή για τα κοσμήματα και τα έργα ζωγραφικής της. Γούρι- σπείρα της Calliopi από μπρούντζο, 28€. Θα το βρεις στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Artpoint Παπασωτηρίου και στην γκαλερί Eleni Marneri.
Galleria: Στο σχήμα της παλάμης, που φέρνει καλή τύχη, με ένα μικρό ματάκι που κρατάει μακριά το «κακό μάτι», και δεμένο με μπλε κορδόνι, το γούρι της Galleria θα εντυπωσιάσει εσένα αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Γούρι από ορείχαλκο, 35€.



Loisir: Ένα λιτό «12», με ένα τυχερό πέταλο, είναι ό, τι πρέπει για να υποδεχτούμε με θετική ματιά τη νέα χρονιά. Από επιχρυσωμένο ατσάλι, 22, Loisir
Serkos: Υγεία και Ευτυχία είναι τα δύο στοιχεία που θα μας φέρει το στυλάτο γούρι- βραχιόλι. Από δέρμα και μαργαριτάρια, 25€, Serkos
Oxette: Οι μέρες του νέου έτους γίνονται ομορφότερες με τα lucky charms της Oxette. Πέντε μοναδικοί, εορταστικοί συνδυασμοί από ασήμι, ζιργκόν, κρύσταλλα και δέρμα σε περιμένουν στα καταστήματα Oxette για να ξεκινήσετε μαζί το 2012. Γούρι από ατσάλι, 15€
Gregio: Η ομάδα Gregio μας προτρέπει να χτυπήσουμε ξύλο και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και την εξαιρετική αισθητική του Wood Luck! Ο αριθμός 12 και τα χρωματιστά κορδόνια και ματάκια συνυπάρχουν  στο κολιέ- γούρι από έβενο. Θα το βρεις στο Gregio Concept Shop, Αμερικής 14& Βαλαωρίτου, Κολωνάκι, και στο κατάστημα Gregio στη Νέα Σμύρνη, Ομήρου 33.
Kassis: Μία καρδιά και ένα ματάκι συνοδεύουν τον αριθμό 12, στο γούρι του οίκου Kassis, 100.


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: