Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΝΤ1 μας μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων


Ο ΑΝΤ1 μας μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων
Τρεις αγαπημένες ταινίες την περίοδο των γιορτών


Τη μαγεία των Χριστουγέννων στη μικρή οθόνη μεταφέρει την περίοδο των γιορτών ο ΑΝΤ1, που θα προβάλλει ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Στις 17,22 και 31 Δεκεμβρίου το κανάλι θα προβάλει τρεις ταινίες, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Τα Χριστούγεννα στον ΑΝΤ1 χαρίζουν χαμόγελα και μαγικές στιγμές σε όλους, ανοίξτε την πόρτα στο πνεύμα των γιορτών, ανοίξτε τον ΑΝΤ1 και δείτε τηλεόραση «με την ψυχή σας».

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00
ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«BEE MOVIE» (Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ)

Ταινία animation Αμερικανικής παραγωγής 2007
Διάρκεια: 85’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στιβ Χίκνερ, Σάιμον Τζ. Σμιθ
Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη
Ακούγονται: Γιάννης Στεφόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Σοφία Καψάμπελη.

Ο Μπάρι, μια νεαρή μέλισσα… με επαναστατικό πνεύμα, αρνείται να ασχοληθεί με την παραγωγή μελιού. Έτσι, αποφασίζει να βγει από την κυψέλη και να επισκεφτεί τον κόσμο των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, φτάνει στη Νέα Υόρκη, όπου γίνεται φίλος με μια ανθοπώλισσα, τη Βανέσα. Σύντομα ο Μπάρι συνειδητοποιεί ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις μέλισσες, κλέβοντας και τρώγοντας το μέλι τους. Οργισμένος, αποφασίζει να «αποζημιώσει» το είδος του και κάνει… μήνυση στην ανθρώπινη φυλή!


ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00
ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΙΝΤΕΡΓΟΥΙΚ» (THE SPIDERWICK CHRONICLES)

Ταινία περιπέτειας και φαντασίας Αμερικανικής παραγωγής 2008
Διάρκεια: 90’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Γουότερς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Φρέντι Χάιμορ, Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Νικ Νόλτε, Ντέιβιντ Στράθερν.

Τι μπορεί να κρύβει άραγε μια έπαυλη; Με οδηγό τη φαντασία, η θεαματική αυτή περιπέτεια μας ξεναγεί σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο νεράιδες, ξωτικά και δράκους. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, που έγιναν Best Sellers, η ταινία είναι «πλούσια» σε οπτικά εφέ, αλλά και σε ονόματα: όπως τη βραβευμένη με «ΕΜΜΥ» και 2 «Χρυσές Σφαίρες» Μέρι-Λουίζ Πάρκερ («Weeds»), αλλά και τους σημαντικούς ερμηνευτές Νικ Νόλτε («Ο Πρίγκιπας της Παλίρροιας»), Ντέιβιντ Στράθερν («Καληνύχτα και Καλή Τύχη») και Τζόαν Πλόουραϊτ («Μαγεμένος Απρίλης»).

Η οικογένεια Γκρέις αφήνει τη Νέα Υόρκη, για να εγκατασταθεί σε μια έπαυλη στην εξοχή. Σύντομα θ’ ανακαλύψουν ότι η ζωή εκεί δεν είναι τόσο γαλήνια όσο φαίνεται. Διάφορα ανεξήγητα περιστατικά αρχίζουν να συμβαίνουν και τα δύο παιδιά της οικογένειας, αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Τότε, ανακαλύπτουν ένα «μαγικό» βιβλίο, που τους οδηγεί σε έναν αθέατο κόσμο γεμάτο παράξενα πλάσματα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00
ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«ΠΛΑΝΗΤΗΣ 51: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ» (PLANET 51)
Ταινία κινουμένων σχεδίων, Ισπανικής και Βρετανικής παραγωγής, 2009
Διάρκεια: 86’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χόρχε Μπλάνκο

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη
Ακούγεται: ο Σάκης Ρουβάς

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τσακ είναι αστροναύτης και προσγειώνεται στον «Πλανήτη 51», με την πεποίθηση πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει το πόδι του στον Πλανήτη αυτό. Έκπληκτος όμως ανακαλύπτει, πως ο Πλανήτης κατοικείται από μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια αυτά, ζουν ευτυχισμένα και ειρηνικά με έναν τρόπο που θυμίζει την Αμερική της δεκαετίας του ‘50. Αυτά τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια, έχουν μόνο έναν φόβο: πως μια μέρα εμφανιστούν στον Πλανήτη τους, εισβολείς από κάποιον άλλο Πλανήτη… όπως ο Τσακ!

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: